Release Train Engineer

Kategoria: Kehitystyö
City: Tampere, Tampereen alue, Suomi
Position ID: J1219-0862
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Release Train Engineer

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Release Train Engineeria yrityspuolen palkkajärjestelmien tuotekehitykseen. Etsimme henkilöä, jolle SAFe-malli ja Jira-työkalu ovat tuttuja, ja jolla on hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot. Release Train Engineerin tehtäviin kuuluu palkkajärjestelmien toimitusjunan suorituskyvyn varmistaminen, toiminnan kehittäminen, kommunikointi sidosryhmille, riskien hallinta sekä tarvittaessa ongelmien/esteiden eskalointi.

Tehtävässä toimit myös yhteistyössä offshore-tiimimme kanssa, joten hyvä englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätön. Tehtävässä kokemus palkkajärjestelmien tuotekehityksestä kuten myös DevOps ja CI/CD-tyyppin käytännön kokemus on eduksi.

Meillä pääset osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan. Tehtävän sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampereella, mutta myös Helsingistä käsin työskentely onnistuu. Odotamme sinulta kuitenkin matkustusvalmiutta.

Tule ohjaamaan toimitusjunamme tuottavaan vauhtiin!

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Sinua auttaa pärjäämään kanssamme:

• SAFen ja Jira-työkalujen tuntemus
• Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen sekä englannin kielen taito
• Fasilitointi- ja valmentajataidot

Eduksesi luetaan myös:

• Tuotekehityskokemus
• DevOps-osaaminen

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Tiina Lundqvist, puh. +358 40 528 5555, perjantaina 21.2. klo 13-15.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 03.03.2020.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.