IAM-osaaja (junior-konsultti/konsultti/arkkitehti)

Kategoria: Kyberturvallisuuden konsultointi
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1219-0613
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusia IAM-osaajia joukkoomme! Identiteetin- ja pääsynhallinnan osaajille löytyy mahdollisuuksia niin alkutaipaleen junior-rooleihin kuin myös vaativimpiin konsultointi- ja arkkitehti-positioihin. Työtehtäväsi määräytyvät aiemman kokemuksesi sekä omien toiveidesi mukaan; tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia projekteja vastaamaan juuri sinun osaamistasi.

Tiimissämme pääset toimimaan näköalapaikalla Suomen merkittävimmissä IAM-toteutuksissa. Pääset rakentamaan kokonaisuuksia, jotka varmasti motivoivat niin sinua itseäsi kuin muita alan osaajia. Suurimmaksi osaksi teet työtäsi tiimikollegoiden ja ratkaisuja hankkivien asiakkaiden kanssa. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti isoja suomalaisia yrityksiä ja julkisia organisaatioita pääkaupunkiseudulla. Tiimisi lisäksi työssä tukenasi toimivat samaan kybertietoturvayksikköön kuuluvat muut tietoturvakonsultit ja -asiantuntijat.


Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä yhteiskunnassamme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet:Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Arkkitehtina toimit asiakastoimituksissamme, joissa olet ratkaisujen vastuullisena suunnittelijana osallistuen myös itse toteutusten rakentamiseen. Olet projektien hallinnollisen projektipäällikön oikea käsi ja projektitiimin johtaja teknologiaratkaisun osalta.

Konsulttina pääset kehittämään ja toteuttamaan IAM-ratkaisuja asiakastoimituksissa, minkä lisäksi osallistut yksittäisiin toimeksiantoihin antaen panoksesi IAM-tarjontamme ja palveluidemme kehittämiseen.

Junior IAM-konsulttina ymmärrät mitä identiteetin- ja pääsynhallinta tarkoittaa ja olet jo myös vähintäänkin tutustunut johonkin IAM-tuotteeseen tai -pilvipalveluun. Läpi matkan saat sparrausta muilta tiimiläisiltä sekä kattavan koulutuksen ja mahdollisuuden suorittaa sertifiointeja. Kokemuksen ja osaamisesi karttuessa junior-tarkenne poistetaan tehtävänimikkeestäsi.

Kaikissa esitellyissä rooleissa sinua auttaa eteenpäin halukkuus työskennellä asiakasrajapinnassa. Viestit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi, minkä lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopisto-tutkinto.


Kiinnostuitko?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Lisätietoja tehtävästä antaa: Pasi Pesonen +358400701101
Lähetä hakemuksesi meille 22.3.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta "I'm Interested"!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.