DevOps System Administrator

Kategoria: Kehitystyö
City: Turku / Tampere / Pori, Varsinais-Suomi, Suomi
Position ID: J1219-0215
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

DevOps System Administrator

Oletko työstäsi innostunut DevOps System Administrator, joka ei hämmenny pikkumurheista eri taustajärjestelmien parissa?

Etsimme sinua, jolla on jo osaamista ja kokemusta erilaisista järjestelmistä, niiden arkkitehtuureista, suunnittelusta ja ylläpidosta. Meillä pääset toimimaan kehitys- ja käyttöönottoprojekteissamme osana tiimiä, jossa ylläpidämme ja kehitämme ratkaisujamme. Käytössämme ovat ketterät menetelmät ja hyödynnämme SAFe mallia. Meillä kokemuksesi, osaamisesi, vahvuutesi ja kiinnostuksesi ohjaavat rooliasi ja työn painotusta määrittelyn, suunnittelun ja ohjelmoinnin osalta.

Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattimaista tiimiä. Meillä pääset myös osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Yksikkömme toteuttaa ratkaisuja Sonet Services liiketoimintaan (henkilöstön-, talouden- ja
toiminnanohjaus). Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä, kuntia ja seurakuntia.

Työskentelypaikkasi on Turun, Tampereen tai Porin toimipisteellämme.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla osaamista ja kokemusta joistakin seuraavista teknologioista:

• Cloud ja Azure arkkitehtuuri ja hallinta
• Docker, Docker Swarm, Kubernets
• GIT ja TFS (Jira)

Lisäksi odotamme sinulta hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Eduksesi luetaan myös:

• Eri tietokantojen tuntemus: mm. MSSQL, SoliDb ja Oracle.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Vesa Jaakkola, puh. +358 40 501 9303.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.