Security Specialist/Analyst

Kategoria: Kyberturvallisuuden konsultointi
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1219-0182
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusia kyberturvallisuuden ammattilaisia joukkoomme. CGI:n kyberturvallisuuden ammattilaiset auttavat kumppaneitamme tunnistamaan riskit, rakentamaan turvallisia ratkaisuja sekä toimimaan turvallisesti puolustautumalla nykyisiä ja tulevia kyberturvallisuusuhkia vastaan.

Haemme lisäystä CGI:n Security Operations tiimiin; sekä tietoturvatapahtumien analyysiin että palveluiden kehittämiseen. Vastuullasi on ymmärtää teknisen tietoturvapalvelun osia ja niiden kokonaisvaikutuksia sekä suunnitella ja toteuttaa palveluita ja teknisiä ratkaisuja. Tulkitset teknistä tilannetietoa ja tunnistat tiedoista tietoturvapoikkeamia ohjaten poikkeamia jatkokäsittelyyn. Roolissa toimit tietoturvapalveluiden asiakastoimituksissa. Sopiva työnkuva määräytyy aiemman kokemuksen ja osaajaprofiilin sekä oman kiinnostuksen mukaan.


Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä yhteiskunnassamme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa kun omaat vahvan osaamisen tietoturvateknologioista: ymmärrät IT-järjestelmien sekä tietoverkkojen perusteet ja osaat soveltaa tietoa analyysityössä. Tiedät mitä tietoturvatietoisuus merkitsee organisaatioille ja haluat kehittää palveluita tällä saralla.

Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan vaatimukset ja asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle mieluista. Sinulla on projektinhallintaosaamista ja kyky viedä projekteja läpi itsenäisesti sekä osana tiimiä.

Kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulta löytyy tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto.

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!


Kiinnostuitko?


Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Lisätietoja tehtävästä antaa: Arttu Leppälä +358 401 724 096.

Lähetä hakemuksesi meille 22.3.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta "I'm Interested"!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.