LS Nav Konsultti

Kategoria: ERP/CRM/Tools
City: Helsinki, Uusimaa, Finland
Position ID: J1218-2069
Työsuhteen muoto: Full Time

Position Description

Toimintamme kasvaa ja etsimme uutta osaajaa joukkoomme. Haemme LS Nav Konsulttia työskentelemään kaupan ja palvelualan ratkaisujen parissa.

Työskentelet tietojärjestelmän käyttöönottoprojekteissa; suunnitellen ja toteuttaen asiakkaan kanssa yhteistyössä järjestelmän käyttöönottoja. Toimit samalla myös asiantuntijana CGI:llä Dynamics NAV /LS NAV -tietojärjestelmän käyttöönotoissa ja ylläpidossa. Pääasiallisesti työskentelet määrittelyn-, suunnittelun-, konsultoinnin-, testauksen- ja tuen tehtävissä. Monipuolisessa roolissa voit laajentaa ja syventää osaamistasi huomattavasti ja pääset toimimaan aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Tukenasi on myös CGI:n asiantunteva LS Nav tiimi.

Työskentelymahdollisuus on Helsingissä, Turussa tai Tampereella. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme
Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja tuot osaamisesi aktiivisesti yhteisen päämäärän tueksi. Osaat yhdistellä asioita kokonaisuudeksi ottaen huomioon asiakkaan liiketoiminnan ja tavoitteet, olet järjestelmällinen ja innostunut ammattilainen.

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:
• Kokemusta tai hyvää ymmärrystä kaupan- ja/tai palvelualasta ja niiden liiketoimintaprosesseista,
• Vahva tuntemus LS Nav järjestelmästä tai Microsoft NAV järjestelmästä tai muusta vastaavasta ERP järjestelmästä,
• Hyvät suomen- sekä englanninkielen taidot.

Lisäksi arvostamme:
• Työkokemusta tai osaamista Retail – toimialalta; taloudesta tai logistiikasta,
• Ylempi korkeakoulututkinto, tekninen tai kaupallinen,
• Aito kiinnostus konsultointia ja tietojärjestelmiä kohtaan,
• Kokemusta asiakkaan kanssa toimimisesta IT-projekteissa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Helle, Director Consulting Services, +35850345 2758.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 2.4.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
#LI-DNP

Skills

  • Application Deployment
  • Finance & Accounting
  • Logistics & Maintenance
  • LS Retail NAV
  • MS Dynamics NAV Financial

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.