Business Analyst

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1218-1265
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Organisaatiomme laajenee ja haemme Business Analysteja meidän menestyvään tiimiimme. Tässä roolissa tulet työskentelemään asiakkaan projekteissa ja toimit linkkinä asiakkaan liiketoiminnan ja teknisten järjestelmäkehittäjien välissä. Pystyt tukemaan ja fasilitoimaan asiakkaan tekemää liiketoimintamäärittelyä, sekä analysoimaan ja jakamaan vaatimuksia suurempiin tai pienempiin kokonaisuuksiin (features / user stories). Myös työpajojen fasilitointi ja toteutuksen tukena toimiminen kuuluu työtehtäviisi.

Kuka olet?

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta asiantuntijana ICT-järjestelmien määrittelyssä ja toimimisesta projektityössä asiakasrajapinnassa. Tunnet myös vahinkovakuutus alueen prosessit ja toiminnot.

Sinulla on kykyä tuottaa laajoja vaatimusmäärittelyjä, jotta saavutetaan paras mahdollinen kokonaisprosessi tai järjestelmä, ja olet liiketoiminta-orientoitunut ja hahmotat helposti olennaiset asiat. Kokemus ketteristä menetelmistä (esim. Safe, Scrum, Kanban) on etu tässä tehtävässä


Odotamme sinulta myös:
• Asiantuntijuutta ja kokemusta vahinkovakuuttamisesta – erityisesti moottoriajoneuvojen osalta (vakuutus tai korvaus tai maksuliikenne)
• Arkkitehtuurista ymmärrystä ja kyvykkyyttä suunnitella kokonaisuuksia
• Asioiden dokumentointi- ja visualisointikykyä sekä kokemusta esim. työpajojen fasilitoinnista

Sinulla on hyvät kommunikointi ja esiintymistaidot. Olet lisäksi hyvä tiimipelaaja ja opit nopeasti uusia asioita. Asiantuntijoiltamme myös odotamme kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeet kehitysprosessien eri vaiheissa.
Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Eikö kuulostanut sinulta? Ei se mitään, rooli on monipuolinen ja helposti muokattavissa tekijänsä näköiseksi. Voit olla myös mahdollisesti juuri päättämässä opiskelujasi tai olet juuri valmistunut. Tässä tapauksessa odotamme sinulta vakuutusalan opintosuorituksia. Tarjoamme sinulle tukea ja koulutuksia sekä polun kohti haluttua tehtävää.

Miten haet paikkaa?
Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse Kim Kalpiolta, numerosta + 358 40 565 6345. Kimin tavoitat parhaiten, jos soitat 8.8. klo 14 – 16 ja 15.8. klo 14 – 16. välisinä aikoina.

Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 18.08.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Business Analysis
  • SCRUM

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.