Lead Omnichannel Consultant / Director, Consulting

Kategoria: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
City: Helsinki / Tampere, Uusimaa, Finland
Position ID: J1218-0530
Työsuhteen muoto: Full Time

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Digitaaliseen kaupankäyntiin liittyvät ratkaisut kehittyvät vauhdilla. Asiakkaat odottavat tasalaatuista kokemusta niissä kanavissa missä kulloinkin ovat. Intohimonamme on rakentaa asiakkaiden liiketoiminnan kasvua tukevia verkkokauppoja ja saumattomasti toimivia kokonaisratkaisuja digitaaliseen kaupankäyntiin. Autamme asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa ja luomaan uutta liiketoimintaa.

Etsimme nyt tiimiimme kunnianhimoista johtavaa konsulttia (Director, Consulting) rakentamaan kasvussa olevaa liiketoimintaamme seuraavalle tasolle! Kyseessä on avainrooli, jossa pääset vaikuttamaan liiketoiminnan suuntaan ja näet oman kädenjälkesi tehden tuloksia yhdessä tiimin kanssa. Jos olet liiketoiminnan rakentaja ja tiimipelaaja, tämä voi olla seuraava askel urallasi!

Tehtävässäsi pääset konsultoimaan asiakkaiden verkkokauppaliiketoimintaa ja pohtimaan sen kasvattamista eri kanavissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä monikulttuurisen tiimin ja liiketoiminnasta vastaavan kanssa. Koet luentavana keskustella sekä liiketoimintaihmisten että teknisten asiantuntijoiden kanssa. Olet kiinnostunut uuden liiketoiminnan rakentamisesta ja osallistut mielelläsi myyntihankkeisiin. Voit halutessasi ottaa ohjat myös projektien johtamisesta. Lisäksi tuot omaa panostasi tarjoaman kehittämiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun.

Tiimimme työskentelee Helsingissä/Tampereella, ja asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä digitaalisen kaupankäynnin ratkaisuja, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Laaja asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kaupan, teollisuuden ja palvelualan yrityksistä. Arvostamme aiempaa kokemusta joltakin mainitulta toimialalta. Muita arvostamiamme asioita ovat verkkokaupan frontend- ja backend-prosessien tuntemus, laaja ymmärrys digitaalisen kaupankäynnin ratkaisuista ja aiempi kokemus jostakin verkkokauppatuotteesta tai –alustasta, kuten Magento tai asiakaskohtaiset verkkokaupparatkaisut. Muutaman vuoden aiempi kokemus verkkokauppakonsultoinnista, ketterästä projektinhallinnasta sekä viestintä- ja tiimityöskentelytaidot ovat myös valttia tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Omnichannel & Digital Services, Katja Vuokila, +358 40 5206752.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Haethan tehtävää mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.