Tulevaisuuden tietovarastokehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Turku, Varsinais-Suomi, Suomi
Position ID: J1119-1921
Työsuhteen muoto: Harjoittelu

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Etsimme parhaillaan tulevaisuuden tietovarastokehittäjä -harjoittelijaa iloiseen joukkoomme.

Turussa ketterästi työskentelevä kehitysryhmämme etsii uutta jäsentä – tulevaisuuden tietovarastokehittäjää. Tiimimme rakentaa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmiin raportointiratkaisua, jonka avulla asiakkaamme saavat tarvitsemaansa tietoa oman työnsä ja organisaationsa johtamisen tueksi. Tulevaisuuden tietovarastokehittäjänä pääset mukaan matkalle muuttuvaan sosiaali- ja terveydenhuollon maailmaan.

Tehtäväsi painottuvat tietokanta- ja backend-ohjelmointiin sekä perinteisempään BI-kehitykseen. Tulevaisuuden tietovarastokehittäjän omat vahvuudet ja kiinnostuksenkohteet ohjaavat osaltaan roolin muokkautumista. Kerro niistä siis rohkeasti hakemuksessasi!

Tässä työssä tulet toimimaan tiimissä, joka on osa laajempaa asiakas- ja potilastietojärjestelmien tuotekehitystä. Työtehtävissäsi osallistut laajasti ketterän kehitysryhmämme kaikkiin vaiheisiin määrittelystä ohjelmointiin ja testaukseen. Taitojesi karttuessa pääset mukaan myös palveluiden ylläpitoon.

Tehtävän sijaintipaikka on Turku.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta ohjelmoinnista sekä ennen kaikkea innokasta asennetta oppia uutta. Olisi hyvä, jos sinulta löytyisi seuraavia taitoja ja ominaisuuksia:

• osaamista ja kokemusta seuraavista teknologioista: Java ja SQL

• analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja

• aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta

• halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja

• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi


Lisäksi arvostamme:

• osaamista relaatiotietokannoista ja tietokantamallintamisesta

• raportointivälineiden tuntemusta (esimerkiksi SAP BusinessObjects)

• kokemusta ketterästä kehityksestä ja scrumista


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Miikka Hurme, 050 361 5675 (yhteydenotot 7.1.2020 jälkeen).

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • Java
  • Data Modeling
  • Application Development
  • SQL/PL SQL
  • DW
  • Database Mgmt Systems DBMS
  • Database Mgmt Systems DBMS

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.