Java Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Kuopio / Helsinki, Pohjois-Savo, Suomi
Position ID: J1119-1806
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Java Developer

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt työstään innostunutta Java-kehittäjää työskentelemään toimialariippumattomien ratkaisujemme parissa.

CGI:n toimialariippumattomat ratkaisut ovat markkinajohtajia useilla eri osa-alueilla. Portfoliomme sisältää aina julkishallintoon sovitetuista substanssijärjestelmistä, kuluttajille suunnattuihin yleisiin palveluihin. Pääset työskentelemään Suomessa kehitettyjen ja ylläpidettyjen tuotteiden kanssa, jotka ovat lisäksi vahvasti laajenemassa muihin CGI maihin.

Tässä työtehtävässä tulet toimimaan osana globaalia tuotekehitystiimiä, käyttäen ketteriä työmenetelmiä ja uusimpia teknologioita. Sovelluskehityksen lisäksi osallistut lisäksi uusien versioiden suunnitteluun, määrittelyyn ja testaukseen.

Työskentelypaikkasi on Kuopion tai Helsingin toimipisteellämme.

Näin menestyt kanssamme

Haluat toimia osana isoa globaalia tuotekehitystiimiä. Työskentelet mielelläsi ryhmässä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Pystyt joustamaan tarpeen mukaan, jolloin CGI pystyy joustamaan vastavuoroisesti.

Sinulla on:

• Kokemusta Java EE:stä ja ennen kaikkea halu kasvaa timanttiseksi Java EE ammattilaiseksi
• Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito
• Hyvät vuorovaikutus ja ryhmätaidot

Lisäksi arvostamme:

• Design taitoa
• Osaamista Angularista tai vastaavista teknologioista

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Pyhäjärvi, Director Consulting Services, puh. +358 50 394 9567.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 15.12.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.