Software Specialist

Kategoria: Infrastruktuuri
City: Mikkeli, Etelä-Savo, Suomi
Position ID: J1119-0686
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Software Specialist

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt Software Specialistia menestyvään joukkoomme GTO-yksikköömme.

Tässä roolissa työskentelet palvelinympäristöjen parissa. Olet osa SaaS–tiimiä, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää SaaS-mallin palveluympäristöjä asiakasyrityksille ja -yhteisöille. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja kansainvälisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi SaaS–tiimimme kanssa.

Työskentelypaikkasi on Mikkeli.


Näin menestyt kanssamme

Sinulla on IT-alan koulutus ja hallitset jo hyvin yhden tai useamman seuraavista osa-alueista:

• Käyttöjärjestelmien hallinta (Windows, Linux)
• Active Directory
• Public Cloud (Azure, AWS, Google Cloud)
• Virtualisointi (HyperV, VMware)
• Tietokannat (Oracle, SQL)
• Tietoliikenne

Sovit hyvin ryhmäämme, jos sinulla on projektiosaamista, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja toimit aktiivisesti osana tiimiä. Osaat tehdä itsenäisiä ratkaisuja sekä kykenet hankkimaan tietoa ja tarvittavia kontakteja itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Veini Pulkkinen, 040 560 2868.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 15.12.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Active Directory
  • Application Migration
  • Change Management
  • English
  • Finnish
  • MS Dynamics CRM
  • Software as a Service

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.