Senior MDM Specialist (4)

Kategoria: Analytiikka ja uudet teknologiat
City: Helsinki, Keski-Suomi, Suomi
Position ID: J1119-0531
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt kokeneita asiantuntijoita Master Data Management- alueelta tukemaan kasvavaa liiketoimintaamme Manufacturing- yksikköömme.

Tehtäviin kuuluu MDM –alueen hankkeisiin liittyvät toteutus-, konsultointi- ja ylläpitotehtävät. Manufacturing-yksikössä olemme mukana tukemassa Suomen johtavien teollisuusyritysten digitalisaatiota. Tiedon hallinta ja laadun jatkuva parantaminen ovat keskeisessä roolissa asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisessä. Haluamme jatkuvasti oppia lisää ja kehittää uusia ratkaisuja asiakkaillemme, joissa data on keskeisessä roolissa.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulisi olla:
• aikaisempaa kokemusta MDM tehtävistä, mielellään 5+ vuotta
• tiedonhallinta ja tietomallinnus MDM/DQ (data quality) –alueilla ovat hallussasi
• valmistavan teollisuuden prosessiosaamista sekä tietomallien tuntemusta
• Ymmärrystä kokonaisarkkitehtuureista sekä integraatioista
• Tuntemusta datan virtualisoinnista
• positiivista, innostunutta ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta
• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa


Lisäksi tarvitset työssäsi itsenäistä kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa ja osana hajautettua tiimiä sekä halua matkustaa ja tehdä töitä asiakkaalla kansainvälisessä ympäristössä. Olet nopea oppimaan uusia teknologioita etkä pelkää haasteita.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Services Nora Janka +358408653303 toimistotyöaikoina.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 10.01.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • SQL
  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.