Test Specialist

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1119-0092
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi

CGI:n Finanssi-Kontio -yksikköön etsitään softatestauksen ammattilaista työskentelemään Suomen käytetyimpien finanssi- ja vakuutusliiketoiminnan sovellusten parissa. Työympäristö on kansainvälinen ja vilkas, vastuullasi on sekä projekti- että ylläpidon testauksia, mutta vastapainoksi työpäivääsi piristää yli 40 testausammattilaisen tiimi Helsingissä.

Työtehtäviisi kuuluu testien suunnittelua, suorittamista ja raportointia sekä virheen kuvausta. Käytämme laajasti testausautomaatiota ja ketteriä kehitysmenetelmiä, joten näiden osaamisesta on hyötyä.

Työskentelypaikkasi on Helsinki.


Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• osaamista ja kokemusta seuraavista työkaluista/teknologioista: ALM, Jira, Robot framework/Selenium, TSO
• aikaisempaa kokemusta testaajan tehtävistä projekteissa ja ylläpidossa
• erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• analyyttinen ja ratkaisukeskeinen
• aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelyote
• halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja
• hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Matias Dumell 050 395 0522

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2019, sillä tulemme etenemään sopivien kandidaattien kanssa hakuajan puitteissa.

Työnhakijalle tullaan tekemään luottotietotarkastus ja hänen on käytävä huumausainetestauksessa ennen työsuhteen alkamista.
Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • SQL
  • Python
  • Automated Testing
  • Test Planning & Implementation
  • JavaScript
  • Functional Testing
  • Selenium

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.