Machine Learning/Data Science Specialist

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1119-0091
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Machine Learning/Data Science Specialist

Ovatko koneoppimisen konseptit ja algoritmit sinulle tuttuja? Löytyykö osaamislistalta mm. Python ja ovatko Keras, Tensorflow ja PyTorch kirjastot sinulle tuttuja?

Jos vastasit kyllä, saatat olla seuraava memberi meidän huikeaan tiimiin. Olemme mm. ratkaisuillamme voittaneet Grand One–kilpailun parhaasta datan käytöstä ja meillä pääsee tekemään, mitä erilaisempia keissejä konenäön, koneoppimisen ja erilaisten algoritmiratkaisujen parissa.

Odotamme, että sinulla on ainakin jonkun verran aiempaa kokemusta alla olevista teknologioista/asioista ja jos vielä ei ole hurjasti kokemusta karttunut, niin ainakin olet erittäin halukas oppimaan niistä lisää. Henkilönä toivoimme sinun olevan muutoshaluinen ja nopea oppija, koska olemme tekemisissä asioiden kanssa, jossa törmätään alati uusiin haasteisiin.
Työskentelet osana ketterää tiimiä, jossa ympärilläsi on nippu huikeita kollegoita.

Tehtävälistallasi on mm. seuraavia asioita:

• Ratkaisujen suunnittelu
• Ohjelmistokehitys ja testaus
• Ongelmanselvitys
• Tekninen dokumentointi

Odotamme sinulta sekä suomen että englannin kielen osaamista. Tulet työskentelemään Pitäjämäen konttorillamme Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä vaadimme seuraavaa osaamista tai ainakin osaa siitä:

• Python –osaaminen
• Tuntemus kuvien manipuloinnista ja analysoinnista Pythonilla (OpenCV)
• UNIX-osaaminen, erityisesti Linux
• Ohjelmistokehityksen perustyökalujen tuntemus: git, yksikkötestaus, yhteistyötyökalut
• Ymmärrys relaatiotietokannoista
• CI/CD –taidot (Jenkins)
• Ymmärrät kontituksesta perusteet esim. Docker
• Elastic –stäkki (X-Pack ja muut yritystason ominaisuudet)
• PLC ohjelmointi
• C –taidot plussaa
• Golang taidot plussaa

Jos kaikki listalla olevat taidot eivät täyty, älä huolestu. Tärkeintä on, että osa löytyy ja loput tulet oppimaan matkan varrella.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 02.12.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • C++
  • Python
  • Unix

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.