Project/Product Manager

Kategoria: Projektinhallinta
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1119-0085
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Project/Product Manager

Haluaisitko tulevaisuudessa työskennellä mobiilipalveluihin erikoistuneessa heimossa?

Markkinassa meidät tunnistetaan Suomen osaavimpana mobiiliratkaisujen toimittajana (Gartner, 2017). Olemme tekemässä mielenkiintoisia mobiiliratkaisuja eri teknologiaratkaisuilla. Haemme joukkoomme projekti/tuotepäällikköä, joka ymmärtää nopeasti asiakasliiketoiminnan tarpeet ja muuntaa ne digitaalisiksi palveluiksi. Tunnet uusien tuotteiden markkinoille viemisen perusteet sekä pystyt suunnittelemaan uusia tuotteita yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme että sinussa asuu visionääri, joka on markkinan pulssilla ja vie samanaikaisesti tuotteita sekä projekteja oikeaan suuntaan ja aina "maaliin saakka". Olemme tiiminä innovatiivinen ja dynaaminen, työskentelemme ketterin menetelmin ja meillä on hyvä tekemisen meininki. Tiimityytyväisyytemme on huippuluokkaa ja tässä porukassa on helppo viihtyä. Yhdistämme toiminnassamme ison organisaation tuomat mahdollisuudet ja vakauden, mutta päivittäinen työmme muistuttaa enemmän Startup-pöhinää.

Tehtävässä tulet toimimaan yhteistyössä tuotetiimien kanssa sekä liiketoiminnan parissa lähellä asiakasta ja pystyt samalla johtamaan tehokkaasti projekteja sekä uusia tuotteistuksia. Pystyt fasilitoimaan tilaisuuksia ja käyttämään tarvittavia menetelmiä rakentaessasi uusia mobiilipalveluita yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa. Ketteryys on osa sinua ja toimit luontevasti agile-tiimien kanssa. Et pelkää myyntitilanteita vaan viet myös kaupallista keskustelua sujuvasti eteenpäin.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorillamme Helsingissä.

Työsi koostuu mm. näistä osa-alueista ja vastuista:

• Toteutuksen projektinhallinta (projektihallinnan eri menetelmiä käytetään tarpeen mukaan)
• Projektinhallinta asiakkaiden vastuuhenkilöiden kanssa
• Projektin talouden hallinta, koskien kaikkia vaiheita
• Tarvemäärittely yhdessä toteutustiimin ja asiakkaan kanssa
• Myyntityön suunnittelu ja toteutus
• Tarjoustyö
• Toimitusprojektin läpivienti
• Projektin siirto ylläpitoon

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinulta kaupallista ja/tai IT-pohjaista koulutusta. Olet luonteeltasi rohkea ja ulospäinsuuntautunut. Ryhmätilanteet ovat sinulle tuttuja ja saat ihmiset innostumaan digitalisaation tuomista mahdollisuuksista. Olet jämäkkä ja viet tehokkaasti hankkeita eteenpäin ja tulet hyvin toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa.

Lisäedellytykset:

• Usean vuoden kokemusta erityyppisten ohjelmistoprojektien läpiviennistä (uusien tuotteiden kehitys, monitoimittajaprojektit, integraatiot jne.)
• Kokemusta mobiilipalveluista ja projekteista
• Erinomaiset vuorovaikutustaidot - tehtävässä korostuu tarve selvittää paljon asiakkaan tarpeisiin liittyviä tarkennuksia.
• Proaktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä priorisoida asiat kiireenkin keskellä.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 02.12.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Project Management
  • Product Management

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.