Developer (.NET & Angular)

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki/Turku, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1119-0019
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Etsimme parhaillaan .NET & Angular-kehittäjiä joukkoomme. Voit olla jo kokeneempi konkari tai juniorimpi tekijä – tärkeintä on oikea asenne ja oppimishalu.

Kyseessä on valtionhallinnon asiakkuutemme tiimi, jossa työskentelee 35 moniosaajaa. Kollegoiksesi saisit kehittäjiä, arkkitehtejä, määrittelijöitä sekä projektipäälliköitä niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

Tämä on tilaisuus päästä mukaan olemassa olevan mutta kuitenkin aivan uuden tuotteen kehittämiseen ja laajentamiseen uusia asiakkuuksia varten. Näin tulisit todella näkemään kädenjälkesi kehitettävässä tuotteessa!

Työskentelypaikkasi on Helsinki/Turku ja työskentelykielet ovat suomi ja englanti.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Tässä porukassa loistava tekijä omaa osaamista .NET & Angular-teknologioista sekä SQL-tietokannoista (tietokantanamme on MS SQL Server). Eduksi katsotaan myös osaaminen ElasticSearch-työkalusta. Ennen kaikkea, sinulla on ratkaisukeskeinen ja innostunut asenne – halut oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja.


Kiinnostuitko?

Jes, loistohomma! Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Viimeinen hakupäivä on 24.11.2019, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme heti sopivien kandidaattien löydyttyä, joten hakea kannattaa pikaisesti. Lisätietoja roolista antaa Juha Linkola: 040 0748920

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.