Software Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki / Riihimäki / Turku /Tampere / Lahti / Hämeenlinna, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1119-0015
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Liity kasvavaan joukkoomme ja hyppää mukaan front/back end -kehittäjän rooliin valtionhallinnon hankkeeseen. Tärkeimpiin työtehtäviisi lukeutuvat määrittely-, suunnittelu-, toteutus-, testaus-, integrointi- ja käyttöönottotehtävät. Pääset työskentelemään itsenäisesti mutta toisaalta myös sparrailemaan muiden asiantuntijoiden kanssa – tiedonjako ja jatkuva oppiminen ovat meillä avainasemassa. Halutessasi pääset myös ottamaan seniorimpaa roolia ja coachaamaan muita tiimin kehittäjiä.

Liiketoimintayksikkömme on keskittynyt valtionhallinnon hankkeisiin, jossa kehitys ja digitalisointi ovat huomattavassa roolissa. Projektimme ovat yhteiskunnallisesti vaikuttavia ja pääsetkin mukaan luomaan kansalaisten palveluja, joilla todella on merkitystä. Me taasen takaamme mielenkiintoisen työn sekä tiimin, joka on aina tukenasi. Roolissa pääset kehittämään itseäsi sekä tarjoamaan kehitysideoita, sillä me uskomme tekijöidemme olevan alansa 1. asiantuntijoita.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Toivomme että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta sovelluskehittäjän tehtävistä ainakin 3 vuoden ajalta.

Sinua auttaa pärjäämään kanssamme osaaminen ja kokemus seuraavista teknologioista:

o Java
o Angular
o Yksikkö- ja automaatiotestaus
o CI-työvälineet

Etua on tietysti myös hyvistä yhteistyö-taidoista, reippaasta työotteesta sekä ratkaisukeskeisestä asiakaspalveluasenteesta! Työskentelykielemme on Suomi.


Kiinnostuitko?

Loistohomma! Hae siis mukaan rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, ja se tullaan täyttämään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tästä roolista saa Huda Elwanilta: 040 664 0724

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.