Senior Test automation specialist

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1119-0009
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi

CGI:n Finanssi-Kontio –yksikköön etsitään kokenutta testausautomaation ammattilaista työskentelemään Suomen käytetyimpien finanssi- ja vakuutusliiketoiminnan sovellusten parissa. Työympäristö on kansainvälinen ja vilkas, vastuullasi on testausautomaation suunnitteleminen ja toteuttaminen monitoimittajaprojekteissa. Vastapainoksi työpäivääsi piristää yli 40 testausammattilaisen tiimi Helsingissä.
Työskentelypaikkasi on Helsinki.

Työtehtäviisi kuuluu testauksen automaation suunnittelu, sen toteuttaminen, tulosten raportointi, uusien työkalujen arviointi sekä sidosryhmien hallinta.


Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Sinulla on hyvä osaaminen muutamasta eri automaatiotyökaluista ml Robot Framework, sekä eri projektimalleista.
• Olet tehnyt töitä jo useamman vuoden softatestauksen ja laadunvarmistuksen parissa
• Hyvä tekninen perusosaaminen, joka on karttunut esim. teknisten opintojen kautta
• Olet luonteeltasi tarkka, nopea oppimaan ja utelias
• Puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomea kuin englantia

Eduksesi luetaan myös:
• eri sertifioinnit

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Matias Dumell 050 395 0522

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2019, sillä tulemme etenemään sopivien kandidaattien kanssa hakuajan puitteissa.


Työnhakijalle tullaan tekemään luottotietotarkastus ja hänen on käytävä huumausainetestauksessa ennen työsuhteen alkamista.
Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Java
  • SQL
  • Python
  • Automated Testing
  • Functional Testing
  • Integration testing
  • Selenium

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.