Primary tabs

  Cloud Architect

  Kategoria: IT-arkkitehtuuri
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J1020-2892
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

  Position Description

  Etsimme Cloud Arkkitehtejä liittymään CGI Digital Insights tiimiimme. Meillä on jo kokemusta asiakkaittemme perinteisten dataratkaisujen viemisestä pilviratkaisuiksi sekä suoraan pilviympäristöön rakennetuista innovatiivisista ratkaisuista. Nyt olemme laajentamassa tätä tekemistä ja tarvitsemme kokeneita Cloud Arkkitehtejä skaalamaan operaatioitamme. Tarjoamme tehtävässä vastuuta ja aitoja vaikutusmahdollisuuksia, Cloud Arkkitehtinä olet avainasemassa prosessien ja toimintamallien kehittämisessä.

  Hakemassamme roolissa suunnittelet ja rakennat pilvipohjaisia data – ja analytiikkaratkaisuja asiakkaillemme, ehdotat innovatiivisia uusia tapoja hyödyntää dataa liiketoiminnan tukemiseen ja uudistamiseen, ratkaisuillamme autamme asiakkaittemme myös saavuttamaan kestävän kehityksen ja CO2 –neutraaliuden tavoitteensa. Toimit asiakashankkeissamme sekä myynnintuki- että toteutusrooleissa.

  Työskentelet Helsingin toimistossamme, joka tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn, myös ajoittainen etätyöskentely on mahdollista ja panostamme joustaviin työskentelyolosuhteisiin.

  Vaikka CGI Digital Insights tiimi on osa suurta yritystä, toteutamme vahvasti omaa visiotamme tuottaaksemme asiakkaillemme arvoa innovatiivisella datan ja analytiikan hyödyntämisellä. Haluamme sinut mukaan toteuttamaan tuota visiota sekä muokkaamaan tapaa jolla menemme kohti menestystä yhdessä asiakkaittemme kanssa.

  Tarjoamme sinulle

  Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


  Näin menestyt kanssamme

  Cloud Arkkitehtina odotamme sinulta:

  • laajaa kokemusta erilaisista toteutustavoista ja arkkitehtuureista datan ja analytiikan hyödyntämisessä pilvipohjaisilla ratkaisuilla
  • hyvää tietotasoa data- ja analytiikkapalveluista AWS pilvessä ja mahdollisesti myös muilla pilvialustoilla
  • ketterän tekemisen hyödyntämistä normaalina tekemisen tapana datan hyödyntämisessä
  • osallistumista asiakkaiden tarpeiden kirkastamiseen sekä niihin parhaiten soveltuva ratkaisun löytämiseen
  • kokemusta AWS alustaan perustuvista data – ja analytiikkaratkaisujen asiakastoimituksista
  • kokemus presales-roolista ja asiakkaiden RFx-prosesseista
  • kokemusta Datan mallinnuksesta (esim. Data Vault)

  Lisäksi arvostamme kokemustasi seuraavilla alueilla:

  • DevOps / DataOps /NoOps
  • ohjelmointitaidot (esim. Python, Java, node.js, C#, shell-skriptit jne.)

  Kiinnostuitko?

  Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

  Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Markku Väänänen, puh. +358 40 146 7358.

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

  Tutustu meihin lisää:

  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  #LI-DNP

  Skills

  • DW
  • Business Architecture

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.