Primary tabs

  D365 Talouskonsultti

  Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J1020-2603
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

  Position Description

  Haemme nyt sosiaalista ja toimeen ryhtyvää Microsoft Dynamics AX/365 talouskonsulttia mukaan menestyvään joukkoomme. Dynamics konsulttina pääset tekemään haastavia asiakasprojekteja kehittäen omaa osaamistasi seuraavalle tasolle sekä toimimaan huipputiimissä. Etsimämme henkilö tulee toimimaan asiantuntijana, asiakkaan ongelmatilanteiden ratkaisijana sekä muissa toimitusprojektin ja jatkuvan palvelun tehtävissä. Dynamics konsultin tehtäviin kuuluu mm. toiminnanohjausjärjestelmän konsultointia ja asiakkaan tukemista järjestelmän käytössä.

  Osa työtehtävistä edellyttää läsnäoloa asiakkaan toimitiloissa ja osa tehtävistä on hoidettavissa paikasta riippumatta. Toistaiseksi kaikki toiminta tehdään etänä.

  Yksikössämme työskentelee lähes 100 Microsoft Dynamics ammattilaista. Joukossamme on konsultteja, teknisisä osaajia ja projekti- ja palvelupäälliköitä. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.


  Tarjoamme sinulle

  Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


  Tiimin odotukset sinulle:

  • Asiakaspalvelukokemusta ja -asennetta

  • Aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon

  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • Analyyttistä ja ratkaisuhakuista ajattelumallia

  • Pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä

  • Aiempaa kokemusta Microsoft Dynamics AX tai 365 toiminnanohjausjärjestelmästä  Tehtävään vaadittava osaaminen (käyttöjärjestelmät, laiteympäristöt, ohjelmistot):

  • Microsoft Dynamics AX / 365 Finance osaamista

  • Osaamista talouden prosesseista

  • Osaamista Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) tuoteperheestä

  Dynamics konsulttina sinulla tulee olla erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hyvä kirjallinen englannin taito.


  Näen haet mukaan tiimiimme:

  Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista osaajista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

  Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Timo Sundell, puh. +358 40825 4827.

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".


  Tutustu meihin lisää:
  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube
  #LI-DNP

  Skills

  • Microsoft Dynamics AX