Primary tabs

  Senior Java Developer

  Kategoria: Kehitystyö
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J1020-2356
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
  jobimage

  Position Description

  CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

  CGI:n ja OP:n yhteisyritys Finanssi-Kontio tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia ratkaisuja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

  Haemme nyt Senior Full Stack Java Developeria.

  Toimimme yhdessä finanssitoimialalla asiakkaamme ketterien heimojen kanssa ja osallistumme asiakkaan pankki- ja vakuutusalan järjestelmien ja prosessien kehittämiseen sekä ylläpitoon. Tässä roolissa toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä.

  Etsimme sinua, joka…
  Osaat analysoida tiimin tuoteomistajalta tulevia liiketoiminnan vaatimuksia ja suunnitella niistä ketterästi ja nopeasti arvoa tuottavia kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti asianomistajien kesken ja tuot rohkeasti esille oman näkemyksesi. Jos olet jo kokenut kehittäjä, arvostamme kykyäsi mentoroida ja kouluttaa muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja haluat tutkia teknisiä haasteita ja kääntää niitä mahdollisuuksiksi. Olet kiinnostunut on-premise ratkaisuiden siirtämisestä pilviympäristöön, API-pohjaisista ratkaisuista, tietokannoista, tietokantojen hallintajärjestelmistä ja tietokantalogiikoista.

  Muutaman vuoden kokemus ja osaaminen seuraavista on minimivaatimus tehtävässä menestymiselle:
  • Java & Java EE (Enterprise Edition) kehitystyö, frontend ja backend
  • SQL, Stored procedures (MS SQL Server)
  • React

  Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta ja osaamista seuraavista:
  • AWS
  • Node.js
  • Pankkitoiminta
  • Varallisuudenhoito
  • Vakuutustoimiala

  Sinulla on tietämystä seuraavista:
  • Ymmärrys ja halu tehdä työtä ketterässä tiimissä ja organisaatiossa
  • Kiinnostusta uusista ekosysteemeistä pankkiliiketoiminnassa
  • Aktiivinen ja asiakaslähtöinen tapa tehdä työtä
  • Confluence ja Jira tuntemusta
  • Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • Analyyttinen asenne ja ongelmanratkaisukykyä
  • Proaktiinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

  Tarjoamme sinulle:
  Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

  Kiinnostuitko?
  Hienoa! Odotamme jo kovasti hakemustasi. Mikäli tehtävästä jäi kysyttävää, lisätietoja tästä roolista antavat: Mikael Petersén, puh. +358406303258, mikael.petersen@cgi.com ja Heli Sarriolehto +358503586767, heli.sarriolehto@cgi.com.

  Haethan tehtävää mahdollisimman pian sillä, käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, mutta kuitenkin viimeistään perjantaina 11.12.2020. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

  Tutustu meihin lisää:
  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  #LI-DNP

  Skills

  • Banking
  • Finance

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.