Primary tabs

  SAP HCM/SuccessFactors-seniorkonsultti

  Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
  City: Helsinki, Varsinais-Suomi, Suomi
  Position ID: J1020-1181
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

  Position Description

  Oletko liiketoimintalähtöinen senior SAP-konsultti, jolla on vahvaa ymmärrystä ja kokemusta HCM- tai SuccessFactors-moduulien hyödyistä ja mahdollisuuksista?

  Haemme joukkoomme kokeneita konsultteja, joiden tehtävänä on toimia monipuolisen asiakaskuntamme tukena SAP HCM ja/tai SuccessFactors-osaajana niin ylläpidossa kuin haastavissa projektitehtävissä. Työhösi sisältyy niin tikettityötä, kehitystyötä kuin myyntityötäkin. Lisäksi voit osallistua toimintamme kehittämiseen oman mielenkiintosi mukaan. Kanssasi työskentelee laaja, asiantunteva ja ketterä SAP-osaajien verkosto, jonka kanssa pääset kehittämään ja ylläpitämään niin ratkaisuja asiakkaillemme kuin omaa osaamistasikin.

  Tarjoamme sinulle

  Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


  Tarjoamamme mahdollisuudet konsultoinnin parissa

  SAP SuccessFactors-konsultti – tässä roolissa toimit vastuullisena/johtava konsulttina SuccessFactors-implementointiprojekteissa ja/tai ylläpidossa. Vastuullasi on myös presales- ja sales- tehtävät. Olet ajattelultasi liiketoimintalähtöinen ja olemaan mukana kehittämässä CGI:n SuccessFactors- liiketoimintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää SuccessFactors- osaamista, moduuleina yksi tai useampi seuraavista: Performance and goals, Career planning, Succession management, Recruitment ja Learning sekä vahvaa SuccessFactors-implementointikokemusta.

  SAP HCM -konsultti – tämä on kokeneen konsultin rooli. Tehtävässä vastaat projekteissa itsenäisesti oman alueensa läpiviemisestä. Osallistut myös ajoittain myyntityöhön, esim. tarjousten laatiminen tarjoustiimin kanssa. Olet mukana HCM liiketoiminnan kehittämisestä ja odotamme sinulta SAP HCM -kokemusta (mm. PA, OM, TIME, auktorisoinnit) sekä ymmärrystä SAP:sta lähtevistä liittymistä.

  Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulisi olla
  • Asiakaslähtöisyyttä, tavoitteellisuutta ja halua löytää uusia ratkaisuja
  • Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.
  • Kykyä ja halua tehdä työtä asiakasrajapinnassa
  • Tiimihenkeä ja kykyä toimia ketterästi
  • Kokemusta julkishallinnon erityispiirteistä

  Kiinnostuitko?

  Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä, jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

  Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Vesa Hautamäki ja +358 50 5252046.

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 06.12.2020.

  Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

  Tutustu meihin lisää:

  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  #LI-DNP

  Skills

  • Windows
  • Linux
  • English
  • Finnish
  • SAP ABAP
  • SAP Migration
  • SAP Hana
  • SAP NetWeaver CE
  • SAP Solution Manager

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.