Primary tabs

  Security Specialist

  Kategoria: Kyberturvallisuuden konsultointi
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J1020-0668
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
  jobimage

  Position Description

  Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusia kyberturvallisuuden ammattilaisia joukkoomme! Me CGI:n Cyber Security Centerissä autamme kumppaneitamme tunnistamaan riskit, rakentamaan turvallisia ratkaisuja sekä toimimaan turvallisesti puolustautumalla nykyisiä ja tulevia kyberturvallisuusuhkia vastaan. Toteutamme monipuolisia ratkaisuja asiakkaillemme mm. SOC-palvelun, Pilvipalveluiden turvaamisen, EDR-teknologioiden, haavoittuvuushallinnan ja tehdasautomaatiojärjestelmien turvallisuuden alueella. Asiakkaamme ovat eri sektorien johtavia toimijoita, jotka panostavat kyberturvallisuuden toteutumiseen omassa toiminnassaan.

  Meillä CGI Cyberissä on jo yli sata osaajaa Suomessa ja nyt olisi paikka tarjolla erityisesti SOC-palveluita, pilvipalveluiden teknistä tietoturvaa & SIEM-kenttää tuntevalle tekijälle Security Operations-tiimiin – oletko se juuri sinä? Tässä roolissa tulet työskentelemään asiantuntijana ja/tai arkkitehtina tietoturvapalveluiden asiakastoimituksissa. Työskentelet itsenäisesti ja osana tiimiä, joka tuottaa korkealaatuisia teknisen tietoturvallisuuden jatkuvia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Vastuullasi on ymmärtää teknisen tietoturvapalvelun osia ja niiden vaikutuksia kokonaisuuteen, sekä suunnitella ja toteuttaa palveluita ja teknisiä ratkaisuja asiakkaille, erityisesti SOC-palveluiden käyttöönottoon sekä pilvipalveluiden tietoturvakomponenttien integrointiin liittyen. Työskentelypaikkasi on Helsinki.

  Tulevassa tehtävässäsi pääset vaikuttamaan tietoturvapalveluidemme kehittymiseen sekä teknisellä että prosessitasolla. Tehtävässä sinulla tulee olemaan laaja näkyvyys erilaisten asiakkaidemme ympäristöihin ja niihin liittyviin haasteisiin, sekä mahdollisuus kehittyä teknisen tietoturva-alan erityisosaajaksi huipputiimimme tukemana. Meillä on jo ennestään loistava ja yhteen hiileen puhaltava joukko innostuneita tietoturvan huppuosaajia, johon etsimme nyt lisävahvistusta ja osaamista.


  Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.


  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


  Näin menestyt kanssamme

  Pärjäät roolissa, kun sinulta löytyy kokemusta erilaisista tekniseen tietoturvallisuuteen liittyvistä toteutuksista. Sinulta löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta erityisesti SOC-palveluista, tietoturva-automaatiosta, SIEM-järjestelmistä sekä pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuista. Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja vaikutuksen tietoturvaratkaisujen valintaan. Osaat soveltaa liiketoiminnan tarpeet konkreettisiksi tietoturvaratkaisuiksi. Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, niin teknisten asiantuntijoiden kuin ylimmän johdonkin kanssa. Olet yhteistyökykyinen ja tiimityöskentely käy sinulta luontevasti.

  Odotamme sinulta:

  • vahvaa osaamista tietoturvateknologioista, erityisesti SIEM-, SOAR- ja pilvipalveluympäristöissä

  • projektinhallintaosaamista, kykyä viedä projekteja läpi itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti

  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

  • halua työskennellä asiakasrajapinnassa

  • itsenäistä ja systemaattista työskentelyotetta

  • halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja

  • hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi, ruotsi katsotaan eduksi

  • tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa


  Kiinnostuitko?

  Lisätietoja tehtävästä antaa Arttu Leppälä, Director, Security Operations, CGI, +358401724096.

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Viimeinen hakupäivä on 1.11.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

  Tehtävään tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

  #LI-DNP

  Skills

  • English
  • Finnish

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.