Primary tabs

  Cloud Specialist / Cloud Architect

  Kategoria: Kehitystyö
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J1020-0274
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

  Position Description

  Etsimme Cloud Specialistia/arkkitehtiä, jolta löytyy intoa ja halua työskennellä menestyvässä ja kansainvälisessä työyhteisössä. Etsimällämme henkilöllä on jo erinomainen osaaminen eri pilviympäristöistä ja –teknologioista (Azure, AWS tai Google Cloud), ja tunnet edelleen paloa kehittyä monipuoliseksi osaajaksi.

  Tehtävässä toimitaan valtiohallinnon asiakkuuksissa laaja-alaisesti pilveen liittyvissä tehtävissä, kuten pilvistrategian luominen, myynti, pilvitransformaation toteuttaminen ja pilven nykykäytön kehittäminen. Työtä teemme ketterissä tiimeissä CGI:n tai asiakkaan tiloissa.


  Tarjoamme sinulle:

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme ja yhteiskunnallemme

  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


  Menesty kanssamme

  Menestyäksesi kanssamme sinulta tulisi löytyä syvällistä osaamista ja kokemusta vähintään yhdestä pilviympäristöstä (Azure, AWS tai Google Cloud), ymmärrystä pilvitransformaatioista sekä hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- sekä englanninkielen taito.

  Lisäksi arvostamme kokemusta Cloud Native -ohjelmoinnista, koneoppimisen työkaluista sekä myynnistä.


  Kiinnostuitko?

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Lisätietoja roolista saat tiimiä vetävältä Terhi Sirviöltä (040-8018210).

  Viimeinen hakupäivä on 15.11.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

  Tehtävään tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

  #LI-DNP

  Skills

  • English
  • Finnish

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.