Primary tabs

  Full Stack Developer

  Kategoria: Kehitystyö
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J1020-0189
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

  Position Description

  Kasvatamme kehitystiimiämme ja haemme eri kokemustaustan omaavia Full Stack-kehittäjiä osaksi dynaamista Telecom & Media-yksikköämme.

  Tehtävässä tulet toimimaan digitaalisen murroksen ytimessä työskennellen tiiviisti tietoliikenne- ja media-alan yritysten kanssa. Teleoperaattorit ja mediatalot ovat uuden teknologian käytössä eturintamassa ja mukaan pääsee kehittämään asiakaslähtöisiä kasvun mahdollisuuksia digitaalisilla ratkaisuilla. Projekteissa toimit yhdessä asiantuntevan ja rennon tiimin kanssa, samalla nauttien ison talon eduista. Asiakas- ja projektikirjomme on kattava, ja työt painottuvat DevOps-tekemiseen, joissa asiantuntijamme toimivat itsenäisinä konsultteina tai CGI:n DevOps tiimin jäseninä. Riippuen omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi painopiste voi olla joko Frontend- tai Backend-puolella.

  Ammatillisen osaamisen kehittäminen on meille tärkeää, joten meillä pääset vaikuttamaan siihen mihin suuntaan haluat osaamistasi kehittää. Haemme työkaveria Helsingin toimipisteelle.

  Keitä me olemme ja miten toimimme?

  Työtämme ohjaa vahvasti asiakastyytyväisyys ja arvo, jota tuotamme asiakkaallemme. Asiakas on kaiken tekemisemme ytimessä. Tiiminä arvostamme puolestaan yhdessä tekemisen kulttuuria, kaveria ei jätetä ja yhdessä onnistutaan. Yksilöiden erilaisuus vahvistaa tekemistämme. Meille on myös ensisijaisen tärkeää pysyä ajan tasalla, siksi meillä tuetaan osaamisen kehittämistä monin eri keinoin. Asiakkaan tarpeesta ja toiveesta riippuen, teemme toimitusta omalta toimistolta tai asiakkaan tiloissa. Tämä voidaan sopia yksilökohtaisesti, mikä kullekin parhaiten sopii.

  Tarjoamme sinulle

  Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

  Tiimin odotukset sinulle:

  • Olet innostunut web-kehittämisestä, ja halukas syventämään osaamistasi.
  • Tai ehkä olet kiinnostunut API:eista ja backend kehittämisestä.
  • Ymmärrät relaatiokantoja ja omaat ehkä kokemustakin niistä.


  Näen haet mukaan tiimiimme:

  Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista osaajista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

  Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Jukka Rantanen, puh. +358 40 512 5620.

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Tutustu meihin lisää:

  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  #LI-DNP

  Skills

  • Java Enterprise Editions JEE
  • JavaScript

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.