Testing Specialist

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Helsinki / Oulu, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1019-2674
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Testing Specialist

Tehtävässämme tulet vastaamaan testauksen asiantuntijana vahinko- ja henkivakuuttamisen digitaalisten palvelujen testaussuunnittelusta ja testaamisesta asiakasprojekteissa ja olemassa olevien ratkaisujen jatkokehityksessä. Työskentely tapahtuu osana ketterää kehitystiimiä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä testausasiantuntijana sekä vahinko- ja henkivakuuttamisen toimialaosaajana osana uusia teknologioita hyödyntävää kehitystiimiä. Roolia voidaan kehittää ja täydentää valittavan henkilön osaamisesta ja tavoitteista riippuen esim. Business Analystin tehtävillä.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsingissä tai Oulussa.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä seuraavia ominaisuuksia ja osaamista:

• Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus, itsenäinen ote työntekoon
• Kokemus eri testausmenetelmistä, prosesseista ja käyttämistämme työkaluista (mm. QC, TestRail, JIRA) sekä selainpohjaisten sovellusten testaamisesta
• Automaatiotestauksen perusteiden tuntemus, laajempi kokemus/osaaminen katsotaan eduksi
• Kokemus henki- ja/tai vahinkovakuuttamisesta sekä ketterässä kehitystiimissä toimimisesta on eduksi.

Kielitaitovaatimukset:

• Suomi – erinomainen suullinen ja kirjallinen
• Englanti – hyvä suullinen ja kirjallinen
• Ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksi

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Hanna Kangastalo, puh. +358 40 172 3304. Hänet tavoittaa parhaiten arkisin klo 08.00-09.00 välillä tai klo 15.00 jälkeen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.12.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Automated Testing
  • Functional Testing
  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.