Front-end & back-end kehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Turku / Pori, Varsinais-Suomi, Suomi
Position ID: J1019-2513
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Front-end ja back-end kehittäjiä

Oletko työstäsi innostunut front- tai back-end kehittäjä, joka nauttii täydellisen koodin kirjoittamisesta?

Etsimme sinua, jolla on jo osaamista ja kokemusta webpohjaisista järjestelmistä, niiden arkkitehtuureista ja suunnittelusta. Meillä pääset toimimaan kehitys- ja käyttöönottoprojekteissamme osana tiimiä, jossa ylläpidämme ja kehitämme ratkaisujamme. Käytössämme ovat ketterät menetelmät ja hyödynnämme SAFe mallia. Meillä kokemuksesi, osaamisesi, vahvuutesi ja kiinnostuksesi ohjaavat rooliasi ja työn painotusta määrittelyn, suunnittelun ja ohjelmoinnin osalta.

Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet syventää ja laajentaa osaamistasi osana ammattimaista tiimiä. Meillä pääset myös osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Yksikkömme toteuttaa ratkaisuja Sonet Services liiketoimintaan (henkilöstön-, talouden- ja
toiminnanohjaus). Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä, kuntia ja seurakuntia.

Työskentelypaikkasi on Turun tai Porin toimipisteellämme.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla osaamista ja kokemusta joistakin seuraavista teknologioista:

• Angular, Typescript, JavaScript, HTML5
• ASP.NET, .NET Core, C#
• REST, XML, JSON

Lisäksi odotamme sinulta hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Eduksesi luetaan myös:

• Liiketoiminnan prosessien tuntemus (henkilöstön-, talouden- tai toiminnanohjaus).

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Jari Naukkarinen, puh. +358 40 082 7877.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.