Taloushallinnon konsultti

Kategoria: Service desk / loppukäyttäjäpalvelut
City: Helsinki / Riihimäki / Tampere / Oulu, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1019-2112
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI on toiminut kuntien kumppanina jo 40 vuoden ajan. Municipalities – yksikkö on osa CGI Publicin liiketoimintaa ja vastaa muun muassa kunta-asiakkaille tarjottavista taloushallinnon ratkaisuista.

Etsimme nyt uusia osaajia menestyvään ja innokkaaseen joukkoomme. Haemme taloushallinnon konsulttia Municipalities -palvelualueellemme Helsinkiin, Riihimäelle, Tampereelle tai Ouluun. Taloushallinnon konsulttina osallistut tärkeänä lenkkinä kunnille ja kuntayhtymille suunnatun taloushallinnon ohjelmiston kehittämiseen ja testaamiseen. Olennainen osa tehtävää on myös osallistuminen asiakaspalvelutyöhön sekä erilaiset konsultoinnin tehtävät.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mukaan kunnille tarjottavan taloushallinnon ratkaisun ytimeen niin testauksen kuin monipuolisten asiakaspalvelu- ja konsultointitehtävien kautta

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista ja työpanosta arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä edellytetään kokemusta talousohjauksesta ja kirjanpidon tehtävistä. Lisäksi arvostamme kuntatalouden, talousohjausprosessien ja taloushallinnon järjestelmien tuntemusta. Erityisesti arvostamme kokemusta ja osaamista Pro Economica tai Sonet taloudenohjaustuotteista. Emme edellytä kokemusta IT-alan tehtävistä, mutta toivomme, että sinulla on innostusta uusia järjestelmiä ja tietotekniikkaa kohtaan. Lisäksi soveltuva taloushallinnon työkokemus katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan vähintään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa. Tehtävä vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa, sekä suomen- ja englanninkielen hyvää osaamista niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä, jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi! Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Riitta Mäkelä, puh. +358 40 5644 045.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.12.2019 mennessä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • Test Case / Script Development
  • Financial Management
  • Sonet - Financial
  • Microsoft Office365

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.