Kehittäjäksi/arkkitehdiksi Cloud Native-tiimiin?

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1019-1803
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 65 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Keskiössä pilviratkaisut ja DevOps – sitä on CGI:n Cloud Native-tiimi. Alati kehittyvä porukka, joka tuottaa ketterästi palveluita mobiiliin ja verkkoon. Olemme olleet mukana kehittämässä mm. yhteiskunnallisesti vaikuttavat Chabla- ja Terveyshelppi-apit, joista molemmat ovat kahmineet alansa ykköspalkintoja. Toisenlaista tekemistä edustavat Finnairin pilvipalvelut ja kesällä 2019 päästiin tekemään jotain täysin uutta, kun olimme mukana luomassa Sideways-festareiden mobiiliappia Flutterilla.

Osaavaan – mutta letkeään ja sparraavaan – porukkaamme kaivattaisiin uusia tekijöitä ja kokeneita konkareita, jotta palveluitamme voitaisiin viedä vielä seuraavalle tasolle. Haussa on mm. full stack- & mobiilikehittäjiä kuin myös pilviarkkitehtejä. Projekteja ja rooleja ei ole vielä suoraan määritelty vaan pyrimme ottamaan huomioon oman taustasi ja innostuksen kohteesi.
Meidän porukassa draivaat kun omaat työkokemusta pilviteknologioista (esim. Azure, AWS ja GCP) ja full stack-kehityksestä (mm. React, React Native, Node.js, Vue). Mobiilissa plussaa on iOS- ja etenkin Android-kokemus. Laaja osaamispohja on eduksi, mutta loppupeleissä tärkeintä on asenne ja kiinnostus tekemistä kohtaan!

Töitä tulisit tekemään pääkaupunkiseudulla asiakkaan tiloissa tai Helsingin toimitiloissamme. Toimit pääosin suomen kielellä.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset toteuttamaan innovatiivisia digitaalisia pilvi- ja mobiiliratkaisuja johtaville suomalaisille yrityksille ja yhteisöille.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: erilaiset projektit mahdollistavat työskentelyn eri alojen taitureiden kanssa. Näin pääset jatkuvasti oppimaan työssä uutta ja laajentamaan omaa osaamispalettiasi.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Hienoa, koska me todella halutaan kuulla sinusta lisää. Hae Cloud Native-tiimiin rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Haku on avoinna 24.11.2019 asti, mutta käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja etenemme rekryprosessissa sopivien kandidaattien löydettyä, joten kannustamme vikkelyyteen tässäkin.

Lisätietoja mahdollisuuksista Cloud Native-tiimissä antavat Minna Uitti (+358 50 494 7576) ja Marko Karhu (+358 10 302 4707).

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.