Testing specialist

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Helsinki / Riihimäki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1019-1664
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Testauksen asiantuntija on nyt haussa joukkoomme! Tehtävässä osallistut OMNI360 sosiaalihuollon ratkaisujen laadunvarmistamiseen. Pääset osallistumaan asiantuntijana uusien ratkaisujen ja olemassa olevien ratkaisujen testauksen suunnitteluun, suorittamiseen ja raportointiin. Tarjoamme ympärillesi alan asiantuntijat, innostuneen ja osaavan tiimin sekä ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä sosiaali- ja terveydenhuollon ratkaisujen testaamisen ammattilaiseksi.

Pääasiallisina tehtävinäsi on vastata ja osallistua ketterää kehittämistä noudattavan tiimin tuotoksien testaamiseen laatusuunnitelman ja testausprosessien mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä arkkitehti-, systeemi- ja muiden oman tiimin jäsenten sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Työskentelypaikkasi on Helsinki / Riihimäki.


Näin menestyt kanssamme

Roolissa pärjäät kun hallussasi on testiautomaation perusteet sekä kokemusta tietojärjestelmien testaamisesta ja tuotekehityksestä. Hahmotat ja hallitset laajoja kokonaisuuksia sekä kykenet kuvaamaan ja mallintamaan monimutkaisia asiakokonaisuuksia helpommin hahmotettavaan ja ymmärrettävän muotoon. Olet työskennellyt ketterän kehityksen ja testauksen parissa pystyen sovittelemaan yhteen eri sidosryhmien usein ristiriitaisiakin tarpeita. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Lisäksi katsomme eduksi sosiaalihuollon järjestelmien- ja toimialatuntemuksen.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tästä roolista antaa Mikko Salamäki: 040 754 1494.

Tehtävää voi hakea rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.11.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • Java
  • Automated Testing
  • Functional Testing
  • Manual Testing
  • Confluence
  • Jenkins

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.