Full Stack Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J1019-1132
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haluamme sinut mukaan Full stack developer rakentamaan tulevaisuuden liikenteen palveluja. Pääset toteuttamaan uusien teknologioiden ratkaisuja merkittäville liikenteen- ja logistiikan toimialan asiakkaille. Olemme koonneet toimialan osaajat yhteen ja haemmekin uusia tiimikavereita esimerkiksi Sampsalle joka kuvaa tekemistään seuraavasti:

"Aloitin CGI:llä projektihallinnan tukitehtävissä. Myöhemmin kiinnostus DevOps-maailmaa kohtaan heräsi, ja suuntauduin tehtäviin Linux-palvelimien, CI-työkalujen ja pilvialustojen parissa. Olen saanut osallistua mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin, joista eräästä sain diplomityöaiheen 'Data processing pipeline automation on cloud platform' hyödyntäen uusimpia AWS:n mahdollisuuksia. Nyt valmistuttuani jatkan CGI:llä mielekkäällä urapolulla kohti uusia haasteita. Meillä oma-aloitteisuus ja rohkea tilaisuuksiin tarttuminen palkitsevat, ja uuden oppimista tuetaan."

Draivaat roolissa, kun omaat ainakin muutaman vuoden kokemuksen full-stack kehityksestä esimerkiksi Javan ja Javascriptin (mm. Node, React, Angular) parista. Haittaa ei ole jos cloud- ja DevOps-tekeminen on tuttua ja paikkatiedon projektit kiinnostavat! Työ sijaitsee Helsingissä ja toimit pääosin suomen kielellä.


Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset erikoistumaan liikennepalveluidemme kehittämiseen DevOps-näkökulmasta toimialariippumattomasti.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme omaan kulttuuriin, joka kannustaa kaikkia vaikuttamaan. Lisäksi: meillä ei tehdä hommia hampaat irvessä, vaan muistetaan myös pitää hauskaa!

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Meillä olet mukana vaativissa ja asiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita konkreettisesti tukevissa ja uudistavissa hankkeissa. Tukenasi on tietysti kokenut ja työstään innostunut tiimi.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 15.12.2019 mennessä klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Paikkaa kannattaa hakea pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Julia Heiskanen: +358 40 841 0105 ja Mika Vuorio: +358 10 302 5105.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.