Testaaja / Testauspäällikkö

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Tampere, Tampereen alue, Suomi
Position ID: J1019-0107
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Testaaja / Testauspäällikkö

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt toimeen ryhtyvää testauksen ammattilaista palkkahallinnon ja HR-toimintojen sovellusalueesta vastaavaan yksikköön. Tehtäviisi kuuluu uusien palkkajärjestelmäversioiden testauksen kokonaissuunnittelu ja koordinointi. Toimit myös testaajan roolissa suunnitellen testitapauksia, suoritat testejä ja raportoit tuloksista.

Meillä pääset mukaan modernisoimaan testausprosessia Suomessa laajimmin käytössä olevan palkkahallinnon ratkaisun parissa. Odotamme sinulta käytännön osaamista ja kokemusta selainpohjaisten järjestelmien testaamisesta, testausmenetelmistä ja -työkaluista, testauksen koordinoinnista sekä laadunvarmistusprosesseista, mutta tärkeimpänä toivomme sinulla olevan vahvaa paloa ja valmiuksia oppia.

Meillä pääset osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Tampereella, mutta myös Helsingissä työskentely onnistuu.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme odotamme sinulta:

• Aiempaa kokemusta selainpohjaisten järjestelmien testauksesta
• Hyvää teknistä osaamista ja testaustyökalujen (esim. HP QC/ALM, Microsoft ALM tmv.) tuntemusta
• Erinomaista organisointikykyä, kykyä johtaa testaustiimiä ja saada tuloksia aikaiseksi
• Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Lisäksi arvostamme:

• Automaatiotestauksen osaamista
• Kokemusta rajapintatestauksesta, esim. SoapUI, Postman
• HR- ja palkkajärjestelmien tuntemusta

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Esa Rikkonen, puh. +358 40 565 4250.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.11.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Payroll
  • Human Resources

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.