Primary tabs

  Internal Communications Lead & Employer Branding

  Kategoria: Markkinointi
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J0920-1994
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
  jobimage

  Position Description

  Nykyisen sisäisestä viestinnästä vastaavan tiimikaverimme siirtyessä kansainvälisiin tehtäviin CGI:n sisällä, haemme innostavaa, luovaa, osaavaa ja monipuolista sisäisen viestinnän ammattilaista vastaamaan CGI Suomen sisäisestä viestinnästä ja työnantajamielikuvasta!

  Internal Communications Lead vastaa suomalaisille kollegoillemme suunnatusta sisäisestä viestinnästä. Tehtäväkenttä on laaja ja sisältää niin suunnittelua, työkavereiden sparraamista kuin erilaisten viestintämateriaalien, kuten uutisartikkeleiden, haastattelujen, videoiden, esitysmateriaalien jne. tuottamista ja jakelua eri kanavissa.

  Tärkeimpiä sidosryhmiäsi talon sisällä ovat muun muassa HR-, IT-, talous- ja yritysvastuutiimit. Tehtävänäsi on varmistaa projektien onnistuminen oikea-aikaisilla, johdonmukaisilla ja kiinnostavilla sisäisillä viestintätoimenpiteillä. Olet myös tiiviisti yhteistyössä myös markkinoinnin ja viestinnän kollegoiden sekä liiketoimintojen ylimmän johdon kanssa. Työskentelet osana Suomen markkinointiviestinnän tiimiä, vastaat itsenäisesti omasta alueestasi ja raportoit markkinointi-ja viestintäjohtajalle. Lisäksi sinulla on sisäisen viestinnän kollegoita ympäri maailmaa, sillä kuulut CGI:n globaaliin sisäisen viestinnän verkostoon.

  Haemme tiimiimme jäsentä, jolla on intohimoa sisäistä viestintää, työntekijöiden sitouttamista ja yrityskulttuurin kehittämistä kohtaan sekä vahva ote työnantajamielikuvan rakentamiseen. Toivomme, että olet luova ja aloitekykyinen, innostut uudesta helposti ja saat myös muut mukaan toteuttamaan ideoitasi. Tulet helposti toimeen talon eri sidosryhmien kanssa. Hyvän asenteen lisäksi rooli vaatii jämäkkää ja ammattimaista otetta sekä kykyä viedä suunnitellut toimenpiteet maaliin.

  Keskeiset tehtävät ja vastuut:
  • Toteutat sisäistä viestintää CGI Suomessa
  • Tuotat sisäisiä henkilöstötilaisuuksia, videoita ja materiaaleja ylimmälle johdolle
  • Vastaat koko talon sisäisistä tapahtumista työntekijöille (globaalien tapahtumien jalkauttaminen sekä paikalliset tapahtumat)
  • Lisäät tietoisuutta CGI:n onnistumisista ja ratkaisuista talon sisällä ja osallistut työnantajamielikuvan kehittämiseen yhdessä HR:n kanssa
  • Hallinnoit CGI:n sisäisiä viestintäkanavia ja -alustoja, otathan sujuvasti käyttöön uusia järjestelmiä (meillä on käytössä mm. Sharepoint-pohjainen intranet sekä Teams)

  Tähän tehtävään hakevalta vaaditaan:
  • Aikaisempaa kokemusta sisäisen viestinnän johtamisesta ja toteuttamisesta
  • Erinomaiset viestintä- ja kirjoitustaidot sekä suomeksi että englanniksi sekä kokemusta erilaisista viestintävälineistä ja kanavista (editoithan sujuvasti myös muiden tekstejä)
  • Kokemusta ja näyttöä sekä strategisesta että operatiivisesta viestinnästä
  • Kokemusta tiiviistä yhteistyöstä ylimmän johdon kanssa, kykyä luoda suhteita ja olla luontevasti vuorovaikutuksessa johdon kanssa tarjoamalla käytännön viestinnän tukea
  • Kykyä työskennellä tiukassa aikataulussa ja hallita työtehtäviä ja työmäärää itsenäisesti

  Tarjoamme:
  Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin tehtäviin, joilla on todellista merkitystä.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista porukkaa, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

  Kiinnostuitko?
  Hienoa! Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi! Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Virtanen, puh. 040 759 3603: keskiviikkona 14.10. klo 8-11 ja keskiviikkona 21.10. klo 15-18.

  Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 25.10.2020.

  Tutustu meihin lisää:
  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  #LI-DNP

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.