Primary tabs

  Viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen

  Kategoria: Markkinointi
  City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
  Position ID: J0920-1991
  Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
  jobimage

  Position Description

  Me CGI:llä olemme monessa mukana. Rakennamme toimivaa, turvallista ja elinvoimaista Suomea – kansalaisille, viranomaisille ja yrityksille.

  Haemme sinua, viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen, joka seuraat kiinnostuneena yhteiskuntamme kehitystä ja julkishallinnon tapahtumia sekä innostut siitä, miten teknologian avulla voidaan muuttaa maailmaa. Ymmärrät, mistä puhutaan, kun viestittävät aiheet liittyvät esimerkiksi pilveen, analytiikkaan, devaamiseen ja ERPeihin.
  Luonteeltasi olet idearikas, innostuva, vastuusi kantava ja hyvällä asiakaspalveluasenteella varustettu ammattilainen. Asioihin tartut napakasti ja aloittamasi projektit viet maaliin hyvällä sykkeellä monenlaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Ymmärrät journalismin pelisäännöt, mutta yhtä lailla tunnet kaupallisen markkinointiviestinnän omaksesi.

  Osaamisen puolella hallitset kirjoittamisen jalon taidon sekä visuaalisten materiaalien työstämisen (PowerPoint, InDesign). Verkkosivujen ja -sisältöjen tuottaminen on sinulle tuttua. Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä useiden rinnakkaisten projektien hallintaan ja tehtävien priorisointiin sekä hyvää stressin- ja kiireensietokykyä.

  Vastuullasi on muun muassa:
  • erilaisten sisältöjen kirjoittaminen itsenäisesti ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa
  • kiinnostavien ja ajankohtaisten sisältöjen ideointi
  • markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus
  • asiakaskohtaisen markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä liiketoimintojen kanssa
  • tapahtumien suunnittelu ja tuotanto
  • myyntiä tukevien ppt- & InDesign-aineistojen tuottaminen
  • sisäisen viestinnän tukitehtävät.

  Odotamme sinulla olevan vähintään kolmen vuoden kokemus monipuolisista viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä sekä näihin liittyvä akateeminen koulutustausta.

  Tarjoamme sinulle:
  Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin, joilla on todellista merkitystä.
  Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista porukkaa, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

  Kiinnostuitko?
  Odotamme jo innolla hakemustasi! Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Luoto perjantaina 16.10.2020 klo 11-12, puh. +358 50 3805 601, esa.luoto@cgi.com. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

  Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.10.2020.

  Tutustu meihin lisää:
  Facebook
  Instagram
  LinkedIn
  Twitter
  YouTube

  #LI-DNP

  What you can expect from us

  Build your career with us.

  It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

  At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

  Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

  Learn more about CGI at www.cgi.com.

  No unsolicited agency referrals please.

  CGI is an equal opportunity employer.