Senior Data Engineer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0920-0367
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon tiedolla johtamisen tiimeihimme vahvistukseksi kokenutta tiedonhallinnan asiantuntijaa. Työtehtävät painottuvat sote-tietoaltaiden ja -tietovarastojen suunnitteluun sekä toteutukseen asiakasprojekteissa.

Tehtävänkuvasi painottuu sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tietovarastoratkaisuihin, jossa vastuullasi on:

• Sote-tietoaltaiden ja tietovarastojen arkkitehtuurisuunnittelu
• Tietovarastojen toteutus eri ympäristöissä (perinteiset sekä pilvi- ja hybridiratkaisut) ja eri työvälineillä (erityisesti DWA-työvälineet kuten WhereScape)
• Tietomallien rakentaminen ja niiden suunnitteluun osallistuminen
• Nuorempien kehittäjien valmennus ja mentorointi

Senior Data Engineerina voit tehdä töistä mistä vain CGI:n toimipisteeltä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä edellytämme hyvää suomen ja englannin kielten taitoa sekä kokemusta pilvipalveluita hyödyntävistä tietovarastoratkaisuista. CV:stäsi löytyy siis käytännössä Data Vault, DWA, ETL ja WhereScape 5-6. Sinulla tulee myös olla itsenäinen, vastuullinen ja innovatiivinen työtapa.

Lisäksi arvostamme suuresti:

• Kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta
• Kokemusta pilvipalveluita käyttävistä hybridiratkaisuista
• Osaamista Power BI tai jostakin toisesta raportointivälineestä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lavonen, puh. 040 842 2077, arkisin klo 12-15. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 11.10.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Bus Intel / Data Warehousing
  • English
  • Finnish
  • DW
  • Microsoft Azure

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.