Trainee (markkinointi ja viestintä)

Kategoria: Hallinto
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-2348
Työsuhteen muoto: Harjoittelu

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Tehtävä sijoittuu CGI Suomen markkinointi- ja viestintätiimiin toimialueelle, jonka kohderyhmää ovat erityisesti terveydenhuollon, sosiaalitoimen, kuntien ja kaupunkien sekä valtionhallinnon asiakkaat. Heidän kanssaan rakennamme toimivampaa, terveempää ja turvallisempaa Suomea - kaikille meille. Jokainen suomalainen on jotakin kautta CGI:n tuottamien palvelujen piirissä, joten työmme merkityksellisyys ja vastuullisuus on aivan omaa luokkaansa.

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijana tehtävääsi sisältyy:

• Asiakastilaisuuksien ja -tapahtumien järjestäminen

• Sisältö- ja materiaalituotannossa avustaminen (sometus, blogit, myyntiesitykset, nettisivut, painettavat materiaalit)

• Sisäisen viestinnän ja asiakasviestinnän tukitehtävät

Edellytämme hakijalta hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja eri sidosryhmiin isossa talossa, reipasta otetta tarttua ja kantaa sovitut asiat maaliin sekä hyvää paineensietokykyä hektisessä arjessa, jossa edistettävänä on useita rinnakkaisia projekteja.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä menestyy tekijä, joka omaa hyvät kommunikointi- ja viestintätaidot eri sidosryhmiin isossa talossa sekä reippaan otteen tarttua ja kantaa sovitut asiat maaliin. Eduksi on hyvä paineensietokyky hektisessä arjessa, jossa edistettävänä on useita rinnakkaisia projekteja.

Tehtävässä vaaditaan MS Office –työkalujen hyvää hallintaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitataitoa.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja roolista antaa viestintäpäällikkö Esa Luoto maanantaina 21.10. klo 15.00 - 16.00: 050 380 5601

Hae tehtävää 25.10. mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Marketing Comm & Promotion

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.