Senior Developer/Tech. Lead

Kategoria: Kehitystyö
City: Tampere/Helsinki/Riihimäki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-1105
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Senior Developer/Tech. Lead

Haemme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää palkka – ja henkilöstöhallinnon järjestelmän sovellusratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtävässä toimit teknisessä Lead-roolissa, mutta osallistut myös itse tavalliseen tekniseen työhön kuten koodaamiseen.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä näkemystä ja halukkuutta tehdä vaativia teknisiä muutoksia sovellusratkaisuihimme. Toivomme myös, että sinulla on ymmärrystä arkkitehtuurista ja osaat johtaa teknistä kehitystä ketterissä asiakas- ja tuotantotiimeissä. Tehtävässä teet yhteistyötä paikallisten sidosryhmien lisäksi offshoren ja nearshoren kanssa.

Työskentelypaikkasi on Tampere, Helsinki tai Riihimäki.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Vahva C / C# osaaminen
• Useamman vuoden kokemusta .NET käyttöliittymistä, HTML ja web-teknologioista, REST-rajapinnoista
• AIX ja Linux osaaminen
• SQL tietokannat (Oracle) osaaminen
• IIS osaaminen
• Kykyä omatoimiseen työskentelyyn
• Hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot, toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä
• Intohimoa sovellusratkaisujen kehittämiseen

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Kari Tarvainen, puh. +358 40 748 8971.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.10.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

#LI-DNP

Skills

  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.