Junior Analyst

Kategoria: Liiketoiminta-analyysi
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0398
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi

Junior Analyst

Etsimme finanssiyksikköömme Tuotannonhallinta –tiimiin kahta Junior Analystia. Toinen henkilöistä työllistyy eräajojenhallinnan ja toinen valvontapalveluiden kehitys- ja ylläpitotehtäviin. Olet osa tiimiä, joka vastaa Control-M/Enterprise järjestelmällä rakennettavien eräajojen/integraatioiden rakentamisesta projekteissa sekä muissa kehitystöissä. Valvontapalveluissa vastataan valvontaohjelmistojen sekä -järjestelmien (mm. Splunk, CA APM) ylläpidosta ja kehittämisestä.

Kuka olet?

Toivomme, että sinulla on kokemusta ja osaamista Linux/Windows –palvelinympäristöistä tai vaihtoehtoisesti olet tutustunut niihin opinnoissasi. Koulutustaustasi on tekninen, ja teet työsi pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja toimit omatoimisesti sekä tavoitteellisesti. Tehtävässä suoriutuminen vaatii ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä myös yllättävissä tilanteissa. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Työskentelypaikkasi on Espoo.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. Haastavien projektien lisäksi tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kattavat työsuhde-edut sekä hyvät koulutus- ja uramahdollisuudet.

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä, jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja rooleista antaa tuleva esimiehesi: Aki Holma, 040 092 0027.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.