Palvelumuotoilija

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0385
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt kokenutta palvelumuotoilijaa meidän finanssiyksikköön. Suunnittelijana sinulla on intohimoa palvelukonseptien suunnitteluun käyttäjäkeskeisin menetelmin ja olet elementissäsi päästessäsi tekemisiin asiakkaan liiketoiminnan kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoo.

Kuka olet?

Palvelumuotoilijan roolissa pystyt tuottamaan asiakkaille lisäarvoa heidän palveluiden kehittämisessä.

Odotamme, että sinulla on:

• Vahvoja näyttöjä palvelumuotoilusta ja erilaisten palvelukonseptien suunnittelusta
• Kokemusta ja halua pohtia myös liiketoiminnan näkökulmia palveluiden kehittämiseen
• Kykyä toimia asiakasprojekteissa konseptin omistajana ja ohjaten suunnittelutiimiä
• Kokemusta konseptointi- ja innovointityöpajojen vetämisestä
• Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemuksen
• Vahvoja näyttöjä käyttäjäkeskeisestä suunnittelusta
• Konsultti- ja myyntihenkisyyttä
• Oma-aloitteisuutta sekä yhteistyötaitoja suunnittelutyön kehittämiseksi yhteistyössä UX-suunnittelijoiden, Business Designerien sekä teknisten toteuttajien kanssa
• Sujuvaa suomen- ja englanninkieltä niin suullisesti kuin kirjallisesti

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?
Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi:
Timo Eskonen, puh. 0400744072

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.09.2019. Paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydettyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.