ETL Specialist

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0384
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi

ETL Specialist

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt finanssiyksikköömme kahta ETL-asiantuntijaa, tai sellaiseksi vahvalta pohjalta ponnistavaa tietovarastoinnin ammattilaista vahvistukseksi vaihtuviin projekteihin ja monipuolisiin palveluihimme.

Kuka olet?

Toivomme, että olet asiakasrajapinnassa työskentelystä pitävä tiimipelaaja, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja ketterän kehittämisen menetelmät (SAFe, Scrum) ovat sinulle tuttuja. Toisessa roolissa hyödynnetään Informatica-työkaluja vaihtelevissa ympäristöissä ja toisessa roolissa tulisi hallita IBM Datastage ja SAS DIS. Jos osaamiseesi kuuluu myös substanssin tuntemusta, hyödynnämme sitä, ja tarjoamme lisäoppia menestyvien ja CGI:hin luottavien asiakkuuksiemme kautta. Voit olla myös arkkitehtityyppiä, ja olla osana laatimassa voittavia vastauksia tarjouspyyntöihin.

Sinulle on karttunut jo työkokemusta parisen vuotta ETL-kehittämisestä ja sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva tutkinto. Puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoo.
Varaudu antamaan työnäyte tai esimerkki osaamisestasi osana haastattelujamme.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. Haastavien projektien lisäksi tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kattavat työsuhde-edut sekä hyvät koulutus- ja uramahdollisuudet.

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat Katja Saarela (Informatica), +358 40 558 7980 ja Sari Seppänen (IBM Datastage ja SAS DIS), +358 40 840 4687.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.