Data Scientist

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0383
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Etsimme Data Scientistiä, jolta löytyy intoa ja halua työskennellä menestyvässä ja kansainvälisessä työyhteisössä. Etsimällämme henkilöllä on jo erinomainen osaaminen joko BI/DW- tai AI/ML-ratkaisuista ja menetelmistä, ja tunnet edelleen paloa kehittyä monipuoliseksi data-osaajaksi. Tehtävässä toimitaan työeläkeasiakkaiden mielenkiintoisissa tiedon varastoinnin, siirron ja analytiikan kehityshankkeissa. Työtä teemme ketterissä tiimeissä pääosin asiakkaan tiloissa.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoo.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:
• Osaamista kommunikoida tarpeita liiketoiminnan ja BI/DW-kehittäjien välillä
• Hyvää ymmärrystä Data Warehouse/Lake ympäristöistä
• Ohjelmointitaito Pythonilla
• Kokemusta Power BI, Qliksense, Tableau, MS SAS tai IBM ETL -työkaluista
• Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen sekä englanninkielen taito

Lisäksi arvostamme:
• Kokemusta koneoppimisen työkaluista

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Lisätietoja tehtävästä antaa: Katja Saarela, +358 40 558 7980.

Lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta "I'm Interested" 30.09.2019 mennessä! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa ja tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydettyä.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.