BI/DW Arkkitehti

Kategoria: IT-arkkitehtuuri
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0382
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme ja haemme nyt finanssiyksikköön BI/DW arkkitehtia/ratkaisuarkkitehtia. Toimimme osana finanssitoimialalla toimivan asiakkaan BI-kompetenssikeskusta ja vastaamme asiakkaan BI- ja DW -alueen järjestelmien, keskitetyn tietovaraston ja raportoinnin kehittämisestä sekä ylläpidosta. Toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä ja päätehtäväsi on selkeyttää asiakkaan liiketoimintavaatimukset toimiviksi ratkaisuiksi ratkaisuarkkitehdin roolissa. Tässä roolissa tehtävänkuvaasi kuuluu myös arkkitehtuurikuvaukset.

Finanssiyksikkö tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Tehtävän sijantipaikka on Espoo.

Näin menestyt kanssamme

Odotamme sinulta:
• vähintään 5 vuoden kokemusta BI/DW alueen arkkitehtuureista ja integraatioteknologioista
• vähintään 5 vuoden kokemusta konsultoinnista tai asiakasrajapinnassa työskentelystä
• Pystyt toimimaan pilvialustojen kanssa luontevasti
• osaamista ketteristä menetelmistä (SAFe, Scrum)

Lisäksi odotamme sinulta:
• erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
• asiakaspalvelukokemusta ja -asennetta
• aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta
• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Arvostamme myös:
• ymmärrystä finanssitoimialalta
• ymmärrystä MDM-ratkaisuista (IBM)
• ymmärrystä ETL kehitystyökaluista, kuten SAS DIS ja IBM DataStage

Jos et koe, että täytät kaikkia vaatimuksia, ei hätää. Arvostamme myös halua oppia ja kehittyä arkkitehdiksi, joten jos intoa ja motivaatiota löytyy, laitathan rohkeasti hakemuksesi meille.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Seppänen, +358 40 840 4687.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

Viimeinen hakupäivä on 30.09.2019. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

• Facebook: https://www.facebook.com/CGIFI/
• Instagram: https://www.instagram.com/cgi_fi/
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cgi
• Twitter: https://twitter.com/cgi_fi
• YouTube: https://www.youtube.com/user/CGISuomi


#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.