Business Analyst

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0378
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Etsimme Finanssiyksikköömme Business Analysteja toimimaan eri toimialoilla. Kiinnostuksesi mukaan voit sijoittua BI&DW-, henkivakuutus-, työeläke-, tai banking yksikköön. Työskentelet linkkinä liiketoiminnan ja IT:n välissä asiakkaiden IT-kehityshankkeissa. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaan liiketoimintavaatimusten kokoaminen, analysointi sekä liiketoimintatarpeiden kuvaaminen ja selkeyttäminen toimiviksi kokonaisratkaisuiksi. Sinulla on vahva analyyttinen ote ja kykenet lähestymään asiakkaan toimintaa sekä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Tehtävä edellyttää kehitysorientoitunutta ja sitoutunutta asennetta ongelmanratkaisuun ja asiakastyöskentelyyn. Huomioithan, että tehtävänkuvasi voi vaihdella hieman riippuen siitä, mikä toimiala sinua kiinnostaa eniten.

Meillä pääset mukaan kansainväliseen liiketoimintaan ja kartuttamaan kokemustasi toimimalla yhdessä liiketoiminta-asiantuntijoiden sekä eri teknologioiden ammattilaisten kanssa.

Näin menestyt kanssamme

Odotamme sinulta:
• Osaamista prosessien kuvaamisesta ja vaatimusmäärittelystä
• Kykyä työskennellä itsenäisesti ja oppia uutta nopeasti
• Kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa
• Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja
• Soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa
• Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Arvostamme lisäksi seuraavia osaamisia ja kokemuksia:
• Kokemusta datan analysoinnista
• Ymmärrys ja kokemus palvelumuotoilusta
• Mielenkiintoa ketteriä kehitysmenetelmiä kohtaan
• Toivomme sinun olevan positiivinen tiimipelaaja ja aidosti kiinnostunut asiakasrajapinnassa työskentelystä.
• kokemusta finanssitoimialalta


Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki/Espoo.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset erittäin mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää ja sen vuoksi haluamme tarjota sinulle haasteita.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Lisätietoja tehtävästä antaa:
Katja Saarela (työeläke), puh.+358405587980
Sari Seppänen (BI/DW), puh +358408404687
Susanna Kataja (henkivakuutus), puh.+358404872610
Susanna Sacklen (banking), puh.+358408201991

Lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 30.09.2019 mennessä!

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.