Testauspäällikkö

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0377
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi

Testauspäällikkö

Haluatko kasvaa oman alasi vankaksi ammattilaiseksi? Toimintamme kasvaessa haemme vahvistusta ammattimaiseen sovellustestaukseen ja laadun kehittämiseen testauspäällikön muodossa. Haastavien projektien lisäksi tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja uramahdollisuudet. Työtäsi tukee huippuosaajien tiimi, jonka intohimona on mahdollistaa asiakkaidemme menestys tietotekniikan avulla. Liity joukkoomme Espoon toimipisteeseen!

Mitä tulet tekemään?

Tehtäviisi kuuluu vakuutussovellusten testauksen kokonaissuunnittelu ja koordinointi niin projektin sisällä, kuin sidosryhmien kanssa. Toimit myös tarvittaessa projekteissa testaajan roolissa suunnitellen testitapauksia, suoritat testejä ja raportoit tuloksista.

Kuka olet?

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta ja näkemystä testauksen prosesseista, toimintatavoista ja työkaluista. Työtehtävässä edellytetään testausprosessien tuntemista, joten odotamme, että sinulla olisi ISEB/ISTQB sertifikaatti.

Olet yhteistyökykyinen, joustava, omatoiminen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Käytät erilaisia sovelluksia ja verkkopalveluja vaivattomasti. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Vakuutustoimialan tuntemus katsotaan eduksi, kuten myös aiempi kokemus offshore tiimien kanssa työskentelystä.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lähetä hakemuksesi meille rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti, mutta viimeistään 30.9.2019 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa testaustoiminnoista vastaava Christer Durrani, christer.durrani@cgi.com.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.