Java kehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0375
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haemme nyt Finanssiyksikköömme kokeneita Java-asiantuntijoita toimimaan monipuolisissa tehtävissä verkkopalveluiden, työeläke tai vakuutusyksikköön kuuluvissa sovelluksissa, joiden kehittämisestä ja jatkuvasta palvelusta meidän yksiköt vastaavat.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaillemme monipuolisia sovelluksia yhdessä Suomessa sijaitsevien ammattilaisten kanssa. Sovelluskehitys tapahtuu paikallisesti ja pääsääntöisesti ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Vaihtelevien kehitysprojektien ohella pääset kehittämään omaa osaamistasi erilaisten teknologioiden parissa.

Meillä pääset osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoossa (Tapiolassa).

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Kokemusta ja näyttöä java-sovelluskehityksestä
• Java2EE, Angular, React osaamista, näistä painotamme kahta ensimmäistä
• Proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytyyli
• Aktiivinen ja oma-aloitteinen työote, koska meillä kaikki toimivat asiakasrajapinnassa
• Halua sisäistää ja oppia uutta
• Can-do-will-do asennetta
• Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen-ja englanninkielen taitoa

Eduksesi luetaan myös:

• Tuntemus jostain näistä alueista: työeläke-, henkivakuutus-, banking-, tai vakuutusliiketoiminta
• Linux-osaaminen
• ITIL-osaaminen sekä sertifioinnit
• WAS ja/tai Jboss sekä Microsoft SQL server osaaminen

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi:
Jarkko Lehto (verkkopalvelut), puh. +358408650300
Susanna Kataja (vakuutus), puh. +358404872610
Juha Viitikko (työeläke), puh. +358 40 5479600

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.09.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.