Tekninen testaaja

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0919-0373
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi

Tekninen testaaja

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme lisää henkilöitä ammattimaiseen sovellustestaukseen sekä laadun kehittämiseen. Haemme testaajia monipuolisiin tehtäviin, joihin kuuluvat testauksen koko elinkaaren läpivienti aina suunnittelusta raportointiin asti.

Haluatko kasvaa oman alasi vankaksi ammattilaiseksi? Me LTC-Otsolla tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän uuden ajan ketterässä ICT-yrityksessä. Työtäsi tukee huippuosaajien tiimi, jonka intohimona on mahdollistaa asiakkaidemme menestys tietotekniikan avulla. Liity joukkoomme Espoon toimipisteeseen.

Näin menestyt kanssamme

Olet testauksen rautainen ammattilainen, joka pystyy osallistumaan myös määrittelytehtäviin testaustyön ohella. Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta testauksesta sekä näkemystä testauksen prosesseista, toimintatavoista ja työkaluista. Olet avoin tiimipeluri ja työskentelyotteesi on konsultatiivinen. Laatu on lähellä sydäntäsi ja hoidat työsi pitkäjänteisesti ja tunnollisesti.

Sinua auttaa pärjäämään kanssamme:

• Osaaminen seuraavista: SQL, XML, Soap ja Robot Framework
• Testausprosessien tuntemus
• Soveltuva tietotekninen korkeakoulututkinto
• Kyky toimia useissa projekteissa yhtäaikaisesti sekä tunnistaa projektien väliset testaustarpeet
• Yhteistyökykyinen, joustava ja omatoiminen asenne
• Sujuvat viestintätaidot suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi

ISEB/ISTQB –sertifikaatti sekä kokemus ketteristä menetelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. Haastavien projektien lisäksi tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kattavat työsuhde-edut sekä hyvät koulutus- ja uramahdollisuudet.

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti, mutta viimeistään 30.9.2019 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa testaustoiminnoista vastaava Christer Durrani, christer.durrani@cgi.com.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.