Security Specialist (OT)

Kategoria: Kyberturvallisuuden konsultointi
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0820-1155
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
jobimage

Position Description

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusia kyberturvallisuuden ammattilaisia joukkoomme! Me CGI:n Cyber Security Centerissä autamme kumppaneitamme tunnistamaan riskit, rakentamaan turvallisia ratkaisuja sekä toimimaan turvallisesti puolustautumalla nykyisiä ja tulevia kyberturvallisuusuhkia vastaan. Toteutamme monipuolisia ratkaisuja asiakkaillemme mm. SOC-palvelun, pilvipalveluiden turvaamisen, EDR-teknologioiden, haavoittuvuushallinnan ja tehdasautomaatiojärjestelmien turvallisuuden alueella. Asiakkaamme ovat eri sektorien johtavia toimijoita, jotka panostavat kyberturvallisuuden toteutumiseen omassa toiminnassaan.

Meillä CGI Cyberissä on jo yli sata osaajaa Suomessa ja nyt olisi paikka tarjolla erityisesti OT- (Operational Security) & SIEM-kenttää tuntevalle tekijälle Security Operations-tiimiin – oletko se juuri sinä? Tässä roolissa tulet työskentelemään asiantuntijana, palvelupäällikkönä ja/tai arkkitehtina tietoturvapalveluiden asiakastoimituksissa. Työskentelet itsenäisesti ja osana tiimiä, joka tuottaa korkealaatuisia teknisen tietoturvallisuuden jatkuvia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Vastuullasi on ymmärtää teknisen tietoturvapalvelun osia ja niiden vaikutuksia kokonaisuuteen, sekä suunnitella ja toteuttaa palveluita ja teknisiä ratkaisuja asiakkaille, erityisesti OT-ympäristöihin ja niiden tietoturvavalvontaan liittyen. Luovit ketterästi asiakasrajapinnassa ja vastaat palvelutuotannosta asiakkaiden suuntaan.

Tulevassa tehtävässäsi pääset vaikuttamaan tietoturvapalveluidemme kehittymiseen sekä teknisellä että prosessitasolla. Tehtävässä sinulla tulee olemaan laaja näkyvyys erilaisten asiakkaidemme ympäristöihin ja niihin liittyviin haasteisiin, sekä mahdollisuus kehittyä teknisen tietoturva-alan erityisosaajaksi huipputiimimme tukemana. Meillä on jo ennestään loistava ja yhteen hiileen puhaltava joukko innostuneita tietoturvan huppuosaajia, johon etsimme nyt lisävahvistusta ja osaamista.

Työskentelypaikkasi on Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa, kun sinulta löytyy kokemusta erilaisista tietoturvaan liittyvistä toteutuksista. Osaamispaletistasi löytyy myös vahvaa kokemusta OT (Operational Technology) tietoturvasta, SIEM-järjestelmistä sekä pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuista. Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan tarpeet sekä vaikutuksen tietoturvaratkaisujen valintaan ja näin ollen osaat soveltaa liiketoiminnan tarpeet konkreettisiksi tietoturvaratkaisuiksi.

Projektit pysyvät hyppysissäsi ja sinulta löytyy kyky viedä projekteja itsenäisesti eteenpäin. Olet yhteistyökykyinen ja tiimityöskentely käy sinulta luontevasti. Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, niin teknisten asiantuntijoiden kuin ylimmän johdonkin kanssa, ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Arttu Leppälä (Director, Security Operations): +358 40 172 4096.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 4.10.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tehtävään tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.