Ohjelmistokehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0819-1552
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Haemme vahvistusta alati kasvavaan ja menestyvään joukkoomme. Etsimme porukassa toimeentulevaa ja aloitteellista kehittäjää tiimiimme. Tiimillä tarkoitamme monitoimittajaympäristöä jossa eri tahojen asiantuntijat ja kehittäjät työskentelevät yhdessä valtakunnallisesti merkittävän projektin parissa.

Tiimimme on tottunut työskentelemään tiiviisti yhdessä; tuemme toisiamme eri scrum-jaksoissa ja jokainen pyrkii kehittämään omia vahvuuksia, sekä heikkouksia. Kehittäjä pääsee halutessaan työskentelemään koko ohjelmistokehityskaaren eri vaiheissa (määrittely, suunnittelu, kehitys ja testaus) ja vaikuttamaan järjestelmän ratkaisuihin keskustelemalla suoraan asiakkaan kanssa.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Tarjoamme sinulle:

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mukaan erittäin mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on valtakunnallista merkitystä.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi ketterää ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Isosta organisaatiosta huolimatta tiimimme toimivat lähes startupin tavoin.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia – tahdin määräät sinä. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää ja sen vuoksi haluamme tarjota sinulle haasteita.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.


Näin menestyt kanssamme:

Menestyäksesi kanssamme toivoisimme sinulta löytyvän:

• Aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon
• Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Työkokemusta ohjelmistokehitysprojekteista joissa käytetään Node ja React-teknologioita
• Suomi – erinomainen suullinen ja kirjallinen

Lisäksi arvostamme:

• Kokemusta ketterästä järjestelmäkehityksestä
• Soveltuvaa tietoteknistä koulutusta, korkeakoulututkintoa (AMK)
• Avoimen lähdekoodin työkalujen tuntemusta (mm. Mocha, Selenium)
• Kokemusta SQL-tietokannoista
• Englanninkielen taitoa


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.9.2019 mennessä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.