Master Data Management Specialist

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0819-1530
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Olemme CGI:ssä mukana asiakkaidemme matkassa digitaalisessa murroksessa ja mahdollistamassa heidän liiketoimintansa kasvun. Haemme nyt MDM Specialisteja, jotka tulevat työskentelemään Telcom & Media asiakkaidemme vaihtelevissa hankkeissa.

Meillä pääset mukaan kansainväliseen liiketoimintaan ja pääset kartuttamaan kokemustasi toimimalla yhdessä eri toimialojen liiketoiminta-asiantuntijoiden sekä eri teknologioiden ammattilaisten kanssa. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Tehtävän sijantipaikka on Helsinki.

Kuka olet?

Haettavalla henkilöllä on teknistä kokemusta MDM:stä ja yhdestä tai useammasta siihen käytettävästä teknologiasta (esim. MS, Informatica, tms. ) asiakasprojekteissa toimimisesta ja ketteristä menetelmistä. Tuote- tai asiakashallinnan MDM-osaaminen sekä DevOps-osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi. Asiakkaidemme haasteiden ratkaisemisen lisäksi tulet olemaan osa vaihtelevia kansainvälisiä tiimejä, joissa oman osaamisesi puitteissa löydät itsellesi sopivan paikan työskennellä ja kasvaa.

Odotamme sinulta:
• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• hyviä ongelmanratkaisutaitoja
• proaktiivista ja itsenäistä otetta työntekoon
• kykyä kehittää omia ja tiimin toimintatapoja
• sujuvia kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa tekniseltä alalta

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Rantanen +358 10 3027034.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.09.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.