Technical Specialist

Kategoria: Infrastruktuuri
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0720-0294
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistuksia ja etsimme nyt joukkoomme sinua, jolla on jo entuudestaan vankkaa työkokemusta Linux- ja/tai Windows-palvelimien ylläpidosta ja kehittämisestä useista eri tuotantokriittisistä asiakasympäristöistä.

Sinulla on monipuolinen tekninen osaaminen Linux ja/tai Windows -palvelinympäristöistä. Palvelininfran ylläpidon automatisointi on tuttua. Ylläpidät osaamistasi aktiivisesti ja haluat kehittyä entistä paremmaksi. Haluat kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtäsi.

Tekniikoista sinulle ovat tuttuja Microsoft-palvelinkäyttöjärjestelmät ja -teknologiat (Esim. Active Directory, ADFS, PKI), palvelin- ja verkkoympäristöjen valvonta- ja varmistusratkaisut, MS SQL, automatisointi ja scriptaus, tietoliikenneasiat.

Linux RHEL ja CentOS kuuluvat kokemuspiiriisi, samoin Linux-ympäristöjen klusterointi (Oracle) ja Oracle VM Server –ympäristön operointi. Myös PKI-ympäristöjen toteutus ja standardit ovat tuttuja.

Hakemallamme henkilöllä on kiinnostusta ja osaamista myös pilviteknologioista, erityisesti AWS pilviympäristöjen palvelinratkaisuista.

Tyypiltäsi ole oma-aloitteinen, työsi laatuun panostava ja ratkaisulähtöinen asiantuntija, jolle kommunikointi niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa on luontevaa. Persoonana istut joukkoomme parhaiten olemalla avoin tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan sujuvasti myös asiakasrajapinnassa. Pystyt myös tuottamaan laadukasta dokumentaatiota suomen ja englannin kielellä.

Soveltuvat sertifikaatit katsomme eduksi ja osoitukseksi kiinnostuksestasi uuden oppimiseen. esim. RHCSA (EX20) tai RHCE (EX294) sekä MSCA (WinSrv 2016).

Alkuvaiheessa pääset osoittamaan osaamistasi asiakasympäristössä pk-seudulla yhdessä CGI:n ja asiakkaan asiantuntijoiden kanssa.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin kasvattamaan osaamistasi erilaisissa asiakasympäristöissä ja tuottamaan palveluita, joita asiakkaamme arvostavat.
• Osaavan ja työstään innostuneen työyhteisön ICT-infrapalveluita toimittavassa yksikössä: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista organisaatiota, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Pärjäät tehtävässä kun sinulta löytyy:

• Osaaminen Linux ja Windows-palvelinympäristöistä, niiden suunnittelusta, käyttöönotosta ja niiden ylläpidosta tuotantokriittisissä, klusteroiduissa asiakasympäristöissä
• Vanhempien käyttöympäristöjen osaaminen uusien lisäksi on tarpeen, kun suunnitellaan migraatioita eri ympäristöjen välillä.
• Ymmärrystä ja osaamista Public Cloud (Azure, Amazon) ympäristöjen palveluista
• Perustietotekniikkapalvelujen arkkitehtuurien ja ratkaisujen teknologiatietämys
• Tietoliikenteen perusosaaminen ja ymmärrys verkkoon liittyvistä aktiivikomponenteista mm. kuorman jakaminen, nimi- ja osoitepalvelut (ip) sekä TL-reititykseen liittyvät kysymykset
• Perusteet myös käyttäjä- ja identiteetin hallinnasta
• Ymmärrys tietoliikennetason tietoturvasta ja palomuureista
• Kokemusta palveluiden siirtämisestä nyky-ympäristöstä uuteen ympäristöön (Migraatiot)
• ketterän kehittämisen perusosaaminen
• Soveltuvat sertifikaatit katsomme eduksi ja osoitukseksi kiinnostuksestasi uuden oppimiseen. esim. RHCSA (EX20) tai RHCE (EX294) sekä MSCA (WinSrv 2016).

Sinulla on soveltuva koulutus ja sertifikaatein osoitettu osaaminen katsotaan eduksi. Sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemus tuotantokriittisen palvelinympäristön ylläpidosta (Windows tai Linux-ympäristöt). Kommunikoit sujuvasti niin englanniksi kuin suomeksikin.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.8.2020 Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 9.7.2020 saakka sekä 10.8. eteenpäin palvelujohtaja Riitta Hellgren: 050 3443296.

Tehtävään edellytetään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäiseminen.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Technical Architecture
  • Linux
  • Wintel/Windows Server
  • Active Directory
  • English
  • Finnish
  • System Administration
  • Capacity Management

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.