Full-stack developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0720-0121
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
jobimage

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme osaavaa full stack -kehittäjää! Rakennat pääosin Helsingissä toimivan tiimisi kanssa tulevaisuuden digitaalista yhteiskuntaa, jossa asiakkaan palveluita kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa.

Toimit osana Paikkatieto-yksikkömme asiakastiimiä, joka toimittaa ylläpito- ja jatkokehityspalveluita liikennesektorilla toimivalle asiakkaallemme. Palveluissa sovelletaan ketteriä menetelmiä ja tehtävänäsi on osallistua aktiivisesti tiimin toimintaan määrittelemällä ja toteuttamalla erilaisia toiminnallisuuksia. Kurkkaa videolta miltä Ollin työ Paikkatiedon tiimissä näyttää!

Työpisteesi on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä yhteiskunnassamme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy työkokemusta Javasta, JavaScriptistä sekä joistain yleisesti käytetyistä kirjastoista kuten React, Node, Angular tai vastaava; tietokannoista (esimerkiksi Postgre, Oracle, SQL Server tai joku muu yleisesti tunnettu) sekä Microsoft Azuresta tai muusta pilviympäristöstä. Omaat soveltuvan teknisen korkeakoulututkinnon/opintoja.

Eduksi katsotaan tuntemus seuraavista osa-alueista: Docker; viestijonopalvelut kuten Azure Queue Storage, Azure Event Hub, Kafka, Pulsar tai vastaava; Mikropalvelut; DevOps; MQTT (/IoT); Linux-järjestelmähallinta. Pakollisia nämä eivät kuitenkaan ole.

Sinulla on ammattimainen ote työhösi sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Odotamme sinulta hyviä ongelmanratkaisutaitoja, ja sujuvia vuorovaikutustaitoja niin suomeksi kuin englanniksikin.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7. saakka Jarkko Kuoppamäki: 040-0314060. 20.7. eteenpäin lisätietoja saa Miika Salolta: 040-5425865.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.8.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Java
  • Web Application Development
  • JavaScript
  • Finnish
  • Node.Js

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.